İtfaiyenin Eğitimleri Meyve Vermeye Başladı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nın Yangın Güvenliği-Yangın Tedbirleri eğitimleri meyvesini vermeye başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nın Yangın Güvenliği-Yangın Tedbirleri eğitimleri meyvesini vermeye başladı.

Konu ile ilgili olarak İtfaiye Daire Başkanlığından yapılan açıklamada: “4 Haziran Çarşamba günü saat 08.14’te İtfaiye Komuta Merkezimize, Kahramanmaraş-Adana karayolu 5. Kilometresindeki bir dondurma imalathanesinde yangın çıktığı ihbarı gelmesi üzerine, Merkez İtfaiye Grubumuz 7 dakika içinde olay yerine intikal etti.

İmalathane işçilerinin erken fark ederek zamanında müdahale etmesi sonucunda yangın büyümeden söndürüldü.

İtfaiye ekibimiz ise 1 saat süreyle kontrol ve soğutma çalışması yaptı. Söz konusu imalathanede maddi hasar meydana geldi.

İtfaiye Daire Başkanlığımız; bu yangının işyeri çalışanları tarafından, işletmedeki ekipmanla bilinçli müdahalesinin, şehrimizdeki tüm okul,  fabrika, kurum ve kuruluşlarda Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesince devam eden ‘’YANGIN GÜVENLİĞİ-YANGIN TEDBİRLERİ’’ eğitimi ve tatbikatlarının önemine dikkat çekerek, bu eğitimi talep eden kamu ve ya özel tüm kuruluşların, İtfaiyemizin eğitim birimine müracaat etmelerinin yeterli olacağı bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri