Efa Bilişim Yazılım Hizmet Sunduğu Firmalar İle İftarda Buluştu

Efa Bilişim Yazılım’ ın geleneksel hale gelen iftar yemeğinde, Kahramanmaraş Şube çalışanları, hizmet vermiş oldukları firmaların yöneticileri ve İş ortakları bir araya geldi.

Efa Bilişim Yazılım’ ın geleneksel hale gelen iftar yemeğinde, Kahramanmaraş Şube çalışanları, hizmet vermiş oldukları firmaların yöneticileri ve İş ortakları bir araya geldi.

Ramazan ayının manevi havasını hep birlikte solumak, birlik beraberlik duygularını pekiştirmek ve bu maneviyat ikliminde katkıda bulunmak adına, Şube çalışanları, hizmet vermiş oldukları firmaların yöneticileri ve İş ortaklarıyla İftar yemeğinde buluşan Efa Bilişim Yazılım yöneticileri ve çalışanlarının heyecanları yüzlerinden okunuyordu.

Kahramanmaraş Kervanhan ’da düzenlenen iftar yemeğinde bir araya gelen Efa Bilişim Yazılım ailesi ve İş ortakları keyifli dakikalar yaşadı. Tasavvuf müziğinin huzur veren nameler ile başlayan iftar yemeği sohbet ve muhabbetle taçlandı. Moral ve motivasyonun yüksek olduğu iftar yemeğinde çalışanlarıyla bir araya gelmekten oldukça mutlu olduklarını dile getiren, Efa Bilişim Yazılım Firması Şirket Müdürü, Erkan ARIKAN; “Geleneksel hale getirdiğimiz ve bu sene 7.sini düzenlediğimiz iftar programında, Şube çalışanlarımız, hizmet vermiş olduğumuz firmaların yöneticileri ve İş ortaklarımızla bir araya geldik. Bu günün ayrı bir önemi de MRC yazılımın açılışını da yapmış olduk. MRC yazılım ile de yazılım sektöründe farklı bir çığır açacağız. İş dünyasına katma değerli üretim yönetiminin mobil ile entegrasyonu sağlayacak AR-GE ve ÜR-GE yazılım çalışmalarımızın neticesini en kısa zamanda hizmete sunacağız.”

KALBİMİZ PARAMPARÇA

Ramazan ayına ilişkin yaptığı açıklamada ise “tüm hizmet ulaştırdığımız firmadaki dostlarımızla bir araya gelmekten ve manevi iklimi birlikte solumaktan oldukça mutluyuz” diyen ARIKAN; ”Ramazan ayı on iki ayın içerisinde en anlam yüklü olan aydır. İftar ise Ramazan ayının belki en anlamlı saatidir. Fakat kalbimiz paramparça, gönlümüz buruk, bu yılda değişen bir şey yok, İslam âlemindeki zülüm ve baskılar, sıkıntılar katlanarak artıyor. Suriye halkının özgürlük arayışları son dört yıldır en kanlı bir şekilde bastırılmaya çalışılıyor. Üç yüz bin kişi katlediliyor, milyonlarca kişi ülkelerini terk etmek zorunda kalıyor; Sınır komşumuz üzerinde hesabı olan ülkeler hesaplarını görüyor. İslam âleminde maalesef kan ve gözyaşı dinmiyor. Her gün yetim kalan çocuklarımızın sayısı artıyor. Öldürülen insanlık, şehit edilen insanlar, anneler ve nineler, evsiz bırakılan insanlar. Türkiye’ ye yerleşmiş olan bugün sayıları bildiğimiz kadarıyla 2 buçuk milyonu bulan göçmenler. Irak’ta, Suriye’de, Mısır’da, Filistin’de ve özelikle son günlerde Doğu Türkistan’da, Çin’de Müslümanlara büyük bir zulüm var. Çin’deki ve Doğu Türkistan’daki Müslümanların oruç tutmasına müsaade edilmiyor. Namaz kılmalarına müsaade edilmiyor diye haberler okuyoruz, izliyoruz. Buradan bu vesileyle bütün Dünyadaki zulmün bitmesini yüce Allah’tan niyaz ediyoruz" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri