Çocuklarını Göremeyince Ölmek İstedi

Elbistan da 2 çocuk annesi bir kadın, ayrı yaşadığı eşinin çocuklarını göstermediğini öne sürerek intihar girişiminde bulundu.

  Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 2 çocuk annesi bir kadın, ayrı yaşadığı eşinin çocuklarını göstermediğini öne sürerek intihar girişiminde bulundu.

  Alınan bilgiye göre, olay, dün gece Kümbet Mahallesi Malatya Caddesi üzerindeki 5 katlı apartmanda meydana geldi. 26 yaşındaki M.Ö., bir süredir ayrı yaşadığı eşinin, çocukları M.Ö. (6) ve G.Ö.'yü (3) kendisine göstermediği iddiasıyla apartmanın çatı katına çıkarak intihara teşebbüs etti. Kadını gören apartman sakinlerinin polise haber vermesinin ardından olay yerine gelen ekipler, M.Ö.'yü ikna etmeye çalıştı. Polislerle pazarlık eden genç kadın 2 çocuğunun getirilmesini istedi. Bu arada polis babaya

ulaşmaya çalışırken, itfaiye ekipleri de genç kadının atlama ihtimali karşısında atlama balonunu şişirerek hazır hale getirdi. 112 ekiplerinin de hazır beklediği anlarda, polis babaya ulaşarak biri kız, biri erkek 2 çocuğu olay yerine getirdi.  

  Çocuklarını karşısında gören anne, "Eşimle maddi sıkıntılar yüzünden geçimsizlik yaşıyoruz. Bir süredir de ayrı yaşıyorduk. Çocukları görmek için bize geldi. Sabah bakkala ekmek almaya çocuklarla birlikte gitti. Geri dönmedi. Ben çocuklarımdan ayrı kalamam" dedi. 

  M.Ö. çocukların getirilmesinin ardından intihardan vazgeçerek, aşağı indirildi. 

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri