MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, Şeker pancarı çiftçisini dinledi

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, Şeker pancarı çiftçisini dinledi
MHP MYK Üyesi ve Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan memleketi Kahramanmaraş’ta vatandaşların sorunlarını dinledi.

MHP MYK Üyesi ve Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan memleketi Kahramanmaraş’ta vatandaşların sorunlarını dinledi. Özelleştirme sonucu mağdur olan işçileri dinledi, işçilere desteklerini yeniledi.  Aycan, şeker pancarı çiftçilerini de ziyaret ederek onların yanında olduğunu belirtti.

Meclis’e girdiği günden itibaren vatandaşın her türlü sorunu ile yakından ilgilenen Aycan, Türkiye Büyük Meclisi’nde her fırsatta şeker pancarı çiftçisinin sorunlarını gündeme getirdiğini hatırlattı. Şeker pancarı teslim sırası bekleyen çiftçileri dinleyen Aycan “Şeker pancarına verilen taban fiyat, ekonomik sıkıntılar sonrası maliyetlerin altına düşmüştür. Bu konuyu defalarca Meclis’te dile getirdim. 

aycan_seker_pancari_ciftcileri-1.jpeg

Milliyetçi Hareket Partisi olarak şeker pancarı üreticilerimizin sorunlarının nedenlerini araştırmak ve uygun çözüm bulmak üzere TBMM’den Meclis Araştırması istedik. Ziraat odalarına  ortak çözüm bulmak için çağrıda bulunduk, destek istedik. Ürünü elinde kalan, ürünü kar altında kalan çiftçimizden haberdarız, onların sorunlarını biliyoruz. Çözüm üretmek için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.