Zirvedeki Yalnızlık

Evet, sevgili dostlar son zamanlarda Türkiye üzerine büyük oyunlar oynanıyor. Bu oyunları kuranlar içteki kuklaları ile birlikte Mart ayında büyük kaoslar planladılar. Bu hususta öncelikle 20 Şubat tarihi sürekli kulağıma gelen bir tarihtir. Dünün Ulusalcıları bugünün küreselcileri Mart ayı için uyuyan pek çok hücreleri de uyandırdı. Özellikle sokak olayları ile bir başlangıç yapmak istiyorlar. Daha sonra ise önemli suikastlar ile ülkede kaos ortamı oluşturmak en büyük hedefleri. Mart ayı tesadüf bir tarih değil! Nisan ayında yapılması planlanan Referandum için son viraj olarak görüyorlar.

Vaziyet böyleyken Cumhurbaşkanı’nı da bu süreçte güç kaybettirmek için çeşitli ayak oyunları ile yıpratmaya çalışıyorlar. Özellikle Cumhurbaşkanı’nın en yakınlarında bu üstte bahsettiğim dünün Ulusalcıları bugünün küreselcileri olanlar ile irtibatta olanlar var. Cumhurbaşkanı’nın altını en yakınları ve bir zamanlar en yakınında olanlar işbirliği halinde oymaya çalışıyorlar. Referandum için en büyük tehlike de Pirincin içindeki beyaz taşlardır. Cumhurbaşkanı bu konuda çok dikkatli olmalıdır. Sultan 2. Abdülhamid Han’ın yalnızlığını yaşıyor Cumhurbaşkanı… Üstelik makamlar konusunda Adam sıkıntısı da çekiyor. Tıpkı Abdülhamid döneminde olduğu gibi! İki Liderinde en önemli ortak özelliği keskin zekâları ve Devlet adamlığıdır.

Gelelim Mart ayına! Gidişata ve bana gelen bilgilere bakılırsa, Mart ayı dert ayı olacak gibi. Kaos düzeninin mimarları iş başında... Mart ayı için büyük kaoslar planlıyorlar. Dün Ulusalcı olup da bugün Küreselci olanlardan bahsediyorum. Özellikle sokak olaylarında kullanmak üzere yetiştirdikleri kişiler var. Zaten ne zamandır bu konuda fırtına öncesi sessizlik vardı. Bahsettiğim bu kanat Fetö'den boşalan önemli stratejik kurumlarda göreve geldi. Birçok hususu tepeden halletmek için… Bahsettiğim grubun Ordu ayağı da güçlendi. Şimdiden Referandum öncesi son viraj olarak gördükleri Mart Ayı için lobi faaliyetlerine başladılar. Pkk'nın Derin kanadı da bu dünün Ulusalcılarına bugünün küreselcilerine hizmet ediyor. Biz biliyoruz ki Devlet hata yapmaz! Devletin adamları hata yapar. Umarım ki bu konuda önlem alınıyordur. Espiyonaj faaliyetlerin artması lazım. Özellikle bu ekibe en çok destek veren iki önemli Ülke var: İngiltere ve Almanya! Son dönemdeki bu iki ülkenin üst düzey ziyareti de önemlidir. ABD ise yerli Gladyo olarak kullandığı Fetö başarısızlığından sonra şuan da beklemede ve iç politika ile meşgul. İran üzerine yoğunlaştı... Ayrıca Derin İngiltere ve Derin Almanya'nın içte destek verdiği bu kanat çok önemli! ABD'ye karşı olan bu kanat, saydığım devletlere sessiz. Maalesef görüyorum ki, bu husustan hala tam manası ile bahseden yok! Basında da bu kanadın çok adamı var. Hele ki Kriptolar çok çok önemli. Israrla ne zamandır bu hususta uyarılarımı yapıyorum. İnşAllah ben haksız çıkarım. Ama görünen köy klavuz istemez. Saha da yaptığım çalışmalar ve bilgi kaynaklarımın da birçoğu bu konudaki endişelerimi doğruluyor. Şimdi de yeni bir Tarih sürekli kulağıma geliyor. 20 Şubat Tarihinin önemi büyük gibi! Mart planlarının başlangıcı gibi gözüküyor. Üzüldüğüm nokta ise maalesef bu olanlardan Cumhurbaşkanı’na tam olarak bilgi verilmiyor. Ya eksik bilgi ya da bilgiler saptırılarak veriliyor. Zirvedeki Yalnızlık bu olsa gerek!!!

Tarihte en büyük yıkım ve hadiseler hep en yakınlarının eliyle gelir. Tarih yaşanmayacak kadar uzak, yaşanacak kadar yakındır bazen... Türkiye'de dünün Ulusalcıları bugünün Küreselcileri olan kanat, stratejik makamlarda Fetö’den boşalan koltukları doldurdu. Bundan sonrası için planlarını yapmakla meşguller. Başkanlık sisteminin gelmesini hiç istemiyorlar. Çünkü gelirse sıranın kendilerine geleceğini de çok iyi biliyorlar. Ayrıca Fetö ile mücadelede Başkanlık sistemi gelirse bazı Ak Partili üst düzey eski ve yeni siyasetçiler de başlarına gelecekleri bildiği için Cumhurbaşkanı’nın altını oyuyorlar. En büyük ihanet, insanın en yakınındakiler tarafından yapılır. Böyle bir ihanetin yankıları da büyük olur.

Rabbim şüphesiz tuzak kuranların en hayırlısıdır lakin; bu şekilde menzil alınmaz. Böyle gidilirse sıkıntılar art arda gelir. Şimdiden önlem alınmalı ve gereken yapılmalıdır.

Ve son söz: ‘’ Ayıklanması en zor olan; Pirincin içindeki beyaz taşlardır’’

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Koray Kamacı Arşivi