Ve Ak Parti İl Başkanlığı seçimi

4 Mayıs 2012 tarihinde Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı kongresi stadyumda Başbakan Sayın Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek.

İl başkanlığı seçimine tek aday olarak girmesi kesinleşen Fatih Erkoç’un oluşturacağı yönetim kurulu Yerel ve Genel Seçimleri de yapacak olan ekip olacaktır.

Bilindiği gibi Sayın Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Çankaya’ya 2014 yılında Genel seçimler öncesinde çıkacağını artık sağır sultanlar bile biliyor.

2014 yılında Yerel seçimler, 2015 yılında da Genel Seçimler yapılacak. Bunun için İl Başkanlığı ve Yönetim Kurulu büyük önem kazanıyor.

Tek aday olarak seçime girecek olan Fatih Erkoç öncelikle, geniş katılımlı, bu partiye emeği geçmiş, belli birikimi ve donanımı olan insanları almalı, ekibini güçlendirmelidir.

Bunu başardığında, kadrosunu genişletip, toplumun bütün kesimini kucakladığında, başarılı bir yönetim olacağı gibi 2015 sonrasında da belli yerlere aday olabilme şansıda doğacaktır.

Risk alamaz ise kusura bakmayın ama İl Başkanlığından daha öteye gidemez ve bir sonraki seçimlerde de ne olacağını da kimse kestiremez.

Kahramanmaraş’ta Ak Parti ve teşkilat noktasında bu güne kadar bu partiye emek veren insanlar ile ilgili en ufak bir yolsuzluk ve şaibe ortaya çıkmadı, konuşulmadı. Necati Okay ve Fatih Erkoç iyi bir ekip olarak, şehrin gelişmesi noktasında güçleri yettiğince bir uğraş verdiler. Rantla, parayla, pulla uğraşmadılar, böyle bir şeylerini duymadık.

Siyaseten eleştirilerimiz olmuştur. Hizmetlerin zamanında gelmediği yönünde eleştirilerimiz olmuştur. Ancak hak ihlali, hukuk ihlali, rant ve akçeli işlerle ilgili kimsenin bir şey dediğine şahit olmadık.

Bu açıdan Fatih Erkoç’a desteğimiz her zaman devam edecektir. Şimdiden hayırlı olsun diyor, başarılar diliyorum….

YÜREĞİMİZ YANDI FABRİKA YANGININDA

Şirikçi ailesi Kahramanmaraş’ta sayılan, sevilen, belli çizgileri olan ve bu şehrin ekonomisinde can damarı sayılan büyük bir önem arz eder.

Atıf Şirikçi’nin babasını tanıma şansım olmadı. Ak Parti İl Başkanı olmasıyla birlikte tanıştık ve dostluğumuz her geçen gün artıyor.

Saygılı, entelektüel, karşıdaki insanların fikirlerine saygı gösteren, güzel bir insan.

13 Nisan günü saat 12.30 sularında Şirikçioğlu Mensucatta meydana gelen patlamayı duyduğumuzda camii önündeydim. Önce 1 kişi öldü dediler…

Namaz ve sonrasında Ticaret Borsasında verilen bir yemeğe katıldığımda ikide bir dışarı çıkarak fabrika ile ilgili gazeteci arkadaşlarımızdan, yeğenimden bilgiler aldım.

Ve biraz sonra Grup Başkanvekili Mahir Ünal ve ekibiyle olay yerine vardığımızda, gördüğümüz manzara karşısında söyleyecek bir söz bulamadık.

Elimizden sadece dua etmek geldi.

4 delikanlımız yaşamını yetirmişti.

Sevgili dostum Atıf Şirikçi nezdinde, vefat edenlere Allah’tan rahmet dilerken, Maraşlıların fabrikada canla başla çalışmalarını, çabalarını görünce de mutlu oldum.

Sadece dua etmemiz gerektiğini düşündüğüm bu tür afetlerin bir daha yaşanmamasını diliyor, Şirikçioğlu ailesine de geçmiş olsun diyorum.

ARKADAŞLARIMA GEÇMİŞ OLSUN

Serdar Erdoğanyılmaz kardeşim İlkbahar ile Sonbahar mevsimin hüzün dolu olduğunu ifade eder. Sonbaharda ölümlerin, ilkbaharda ise doğumların arttığını ifade eder.

Değerli dostum Akif Çaylıoğlu bir süre önce birkaç gün hastanede yattı, safra kesesi ile ilgili…Şimdi çok iyi, geçmiş olsun diyorum.

Gazeteci Bekir Doğan ise ansızın hastaneye yattı, safra kesesini aldırdı. Şimdi evinde dinleniyor. Dostumuzun ameliyatı iyi geçmiş, ziyaret edemedim, telefonla görüştüm. Allah şifalar versin…

10 Nisan Salı günü yeğenim gazeteci Yusuf Taş anneannesini kaybetti. Kahramanmaraş Devlet hastanesinde yattığı süre içinde görevlerini canla başla sürdüren doktor arkadaşlara, bizi hiç yalnız bırakmayan Dr. Nurettin Arıkan’a, Sağlık Müdürü İlker Çitil’e, Müdür yardımcısı Gökhan Gökşen’e teşekkür ediyorum. Gerek cenazede ve cenaze sonrasında bizleri Kahramanmaraş’ta ve Nurhak’da yalnız bırakmayan dostlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum…

Sevgili Serdar beyin teoremi ters oldu. İlkbahar doğum ayı olmadı bizim için hüzün ayı oldu…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Mehmet TAŞ Arşivi