Terörist kim?

Genel manada hain planlar yapıp, bireysel ya da kitlesel katliamlar yapan, dini ve milliyeti olmayan, katillere terörist deniliyor.  Fakat son dönemde Almanya Başbakanı Merkel’in de ağzından dökülen ve  tüm dünyanın duyduğu bir tabir olan  “İslamist Terör” ifadesi var. Merkel’in ifadesi aslında Batı’nın bilinç altını dışa yansıması. Peki, toplu katliamlar yapılmasını sağlayan silahların, politikaların mimarları kim? Mesele uzun uzadıya tartışılabilir lakin TERÖRİST’in kim olduğuna bir de şu açıdan bakalım.

Diyelim ki Müslümanlar Terörist…

- Siz hiç Ahmet, Mehmet, Osman ya da Ali adında bir silah adı duydunuz mu? Kanas, Bixi, Kalaşnikof, M16 Piyade Tüfeği teröristlerin en fazla kullandığı silahlar ve bu silahların hiçbirisi dini İslam olan bir ülkede üretilmiyor. Satış hakkı dahi bulunmuyor. Peki, Terörist Kim?

- Sârin Gazı, Hardal Gazı, Helyum Bombası, Atom Bombası, Sinir Gazı, Misket Bombası, gibi kitle imha silahlarından hangisini Müslümanlar üretti ya da ticaretini yapıyor?  Terörist kim?

- II. Dünya Savaşı’ndan bu yana Avrupa’da bu silahlarla bir günde öldürülen 10 çocuk ya da 100 sivil vatandaş sayabilir misiniz? Terörist kim?

-Londra’da ya da Amsterdam’da bir kilisenin havadan uçaklarla bombalandığına şahit oldunuz mu?  Terörist kim?

-Viyana’da, Paris’te veya Berlin’de Müslümanların saldırısı nedeniyle zor durumda kalan Avrupalılara insani yardım götüren tırların, kamyonların yardım götüremediğini, yardım götürmeye çalışan araçların havadan vurulduğunu duydunuz mu? Terörist kim?

-Teröristlerin saldırıları sonrasında yaralananların taşındığı Atina, Milano, Marsilya, Stockholm hastanelerinde ilaç bulunamadığına, doktorların keskin nişancılar tarafından vurulduğuna tanıklık ettiniz mi? Terörist kim?

-Belçika Başbakanın, Çek Cumhurbaşkanının, Polonya  ordu komutanın, bir gün Türkiye ile diğer gün Suudi Arabistan Kralı ile bir başka gün Pakistan devlet başkanıyla görüşüp politik yollarla Avrupa’daki savaşın durdurulması için aracı olmasını istediğini gördünüz mü? Terörist kim?

- Türkiye’nin, İran’ın, Suriye’nin ve Irak gibi onlarca halkı Müslüman ülkenin İspanya’nın Bask Bölgesi ile ilgili, Kuzey İrlanda ya da Galler sorunuyla ilgili bir toplantı yapıp, buradaki azınlar ile çoğunluklar arasında taraflar tutup silahlandırdığına şahit oldunuz mu? Peki terörist kim?

- Türkiye’nin, Suriye, İran, Malezya ve Mısır’ın Katolik Fransa, Protestan Almanya, Ortodoks Rusya gibi devletlerin mezhepsel kimlikleri üzerinden toplumları üzerinde siyasi ve dini operasyonlar yaptığını gördünüz mü? Peki terörist kim?

-Türkiye’nin ABD’de, Latin Amerika’da, Güney Afrika’da siyahileri ve beyazları kışkırtan, ırkçı örgütlere siyasi büro açtırdığını, el altından silah, para ve istihbarat verdiğini duydunuz mu?

- İslam ülkelerinin, AB ülkelerinde ya da ABD’de ülkelerin istikrarını bozacak, açlığa ve sefalete sürükleyecek ekonomik krizler planladığını,uyguladığını, Avrupalıları ya da ABD’li vatandaşları terörist ilan ettiğini duydunuz mu?

-Türkiye’nin liderliğindeki Cezayir, Tunus, Mısır ve Libya’nın ortak hareketle Romanya, Bulgaristan, Sırbistan ve Estonya’nın  sözde diktatör, demokrasiyi rafa kaldırmış liderlerini al aşağı ettiğini gördünüz mü?

Bu soruları peşi peşine yüzlerce defa sorabiliriz. Ne hikmetse bizim dini ve milliyeti yok diye bildiğimiz, TERÖRİST’in önüne İslam kelimesini koyan gerçek teröristler, dünyanın gözünün içine baka baka tiyatro oynuyorlar. BM imiş, AB imiş, Cenevre Sözleşmesi imiş, Lahey Adalet Divanı imiş, falanmış filanmış…

Netice itibariyle Suriye’li çocukları katleden kimyasal silahı, Londra’da, Paris’te, New York’ta ya da Moskova’da  hissetmeyen dini ve milliyeti belli teröristler, katliamlarına ve Müslümanları terörist ilan eden yalanlarına devam edeceklerdir...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mehmet Işık Arşivi