Süper rezil Amerika

Koskoca bir devlet(!)  günümüzde de hala dünyanın jandarması. Ama yaptıklarını ve yapmadıklarını  gördükçe içim bir hoş oluyor ve kusasım geliyor. Gücünü  ve kuvvetini yerinde ve zamanında insanlığın refahı ve huzuru  için  kullanmazsan  bir süre sonra o güç seni yok edecek be hey gafil.

Neyine güvenerek sağa sola haksız yere efeleniyorsun. Haklı olsan zaten bugünkü düştüğün gayya çukuruna  düzmezdin. Beterin beterini göreceğin günleri görmeyi Rabbim bizlere nasip eylesin.

Be hey gafil ikinci dünya savaşından bugüne kadar yediğin herzeleri hiç düşünmez misin? Eğer düşünürsen uykularının kaçmasından mı korkuyorsun yoksa.

Aksam ak dediğine sabah kara diyecek kadar kara bir cehalet içinde olduğunu hatırlatacak bir merci yok mu? Hiç mi aynaya bakmazsın ve içindeki cürufu görmezsin sen.

Güvendiğin dağlara kar yağdığında aklın başına gelse de çok geç olacak bunu   bilesin.

Vietnam’dan mı başlasak yoksa İslam coğrafyasında yediğin   haltlardan mı sen karar ver. İran –Irak savaşındaki yediğin pislikleri ve üstün   gayretini  es geçiyorum.

 Yıllarca ülkemizin doğusundaki kürt kardeşlerimizle aramızı bozmak için çekiç güç ve zinde güçlerin de dahil alçakça mücadeleni yuttuğumuzu zannediyorsan yutmadık şükür. Bu milleti hizaya getirmek için göz bebeğimiz ordumuzu en az 4-5 kez bu necip milletin aleyhine   kullandığını da unutmadık.

15 temmuzu zaten  unutmamız mümkün değil. Nasıl Japonlar Hiroşima ve Nagazaki’ye acımasızca attığın  atom bombalarınla yaptığın katliamları unutmuyorlarsa, torunlarımız ve bizler de  içimizdeki akılsızlarla kurduğun koalsiyonu unutmayacağız ve bizden sonrakilere unutturmayacağız.

İslam coğrafyasında işlediğin cinayetlerin haddi hududu yok artık. Afganistan’ı Rus gavurlardan kurtararak(!)  ne hallere getirdiğini zinde dünya da dahil tüm dünya biliyor. Irak’ta işlediğin cinayetlerle bugün orada sağlıklı insan bırakmadığın yetmezmiş gibi, et ve tırnak gibi olduğumuz Irak’ta yaşayan  kürt kardeşlerimizle aramızı bozmak için elinden geleni geri bırakmıyor ve üç maymun oyunu ile de bu necip millet ile dalganı geçiyorsun.

Şimdi de Suriye topraklarında karıştırdığın haltlar yetmezmiş  gibi yeni entrikalar peşindesin. Devletimiz eski devlet değil. Türkiye de eski Türkiye değil ayağını bu gerçekliğe göre denk alsan iyi olacak. Son pişmanlıkların fayda etmeyeceğini en çok sen bilirsin.

Akşam başka bir telden sabah başka bir telden. Rezil olmuş itibarından kalan artıklar varsa ki , sanmam onu da yok etmek için var gücünle çalışıyorsun.

Şükür Reisimiz aklı selimi ile vakar içerisinde saçmaladığın alanlarda aklını başına toplaman için telkinlerde bulunuyor da daha fazla kepaze olmadan tükürdüğün pis tükürükleri alel acale yalayıvariyorsun.

Amerika derken kaç Amerika var acaba sorusu bu şekilde dillendirilmeye devam ederse ,uzak gibi görülen yıkılışını bizlerde görebileceğiz umudunu taşımaya başladım . Bu da bendenizi ayrıca mutlu ediyor.

Mazlumun âhı hakkı için Ya Rabb o günleri bizlerinde görmesini nasip eyle.

Dua gücüne inanmayabilirsin. Bizler dünyanın dua üzerine kurulu olduğunu ve bu güne kadar da bu yüzden ayakta dim dik durmaya devam ettiğine inananlardanız Elhamdülillah.

Sağlık ve mutluluk dileklerimle.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dr. Ali Akben Arşivi