Abdulbaki GÜNIŞIĞI

Abdulbaki GÜNIŞIĞI

Süleyman Soylu Yalanı

Son zamanlarda birçok gazete haberlerinde Sayın Süleyman Soylunun adının belediye başkanı olarak duyurulduğuna tanık olmaktayız. Kendisinin hiçbir isteği ve talebi olmadığı halde bu haberleri kim ne için yapıyor diye düşünmemek elde değil.

Bir bakıyorsunuz bir haber sitesinde soylu ile ilgili dikkat çekici yazılar var. Haberde, güya yapılan anketlerde ismi sorulmamasına rağmen Sayın Süleyman Soylunun adının geçtiği ve bu mesele üzerinde yorumları görüyorsunuz. Cumhurbaşkanımıza bu haberlerin duyurulması için büyük gayret gösterenlerin niyetinin iyi olmadığı gayet açık iken, kendini akıllı sayan bu provokatör ajanların yapmak istediğini ben dahil herkes aslında anlamış durumdadır.

Ak partide adam ve siyasetçi kıtlığı varmış gibi sürekli Sayın Süleyman Soylunun adını diri tutmak ve cumhurbaşkanının yanılıp yazılıp belediye başkanları içine almasını ümit etmektedirler. Sayın soylu aziz Türk milletinin başına bela edilen, isimleri sessiz harflerimizi kirleten terör örgütlerinin başına bela olmuş, devletin ve milletin güvenini kazanmış, hem asker ve hem kolluk kuvvetlerimiz tarafından takdir edilip sevilen gerçek bir iç işleri bakanlığı yapmaktadır. Bu bakanlık vazifesini terk etmesini rüyalarında dahi görseler mutlu olacak çevreler, Türk milletinin kan düşmanları ondan kurtulmak için, güya iyi niyet göstermiş gibi yaparak, belediye başkanlığı gibi hiçte kendisinin mizacına uygun olmayan bir işe daha doğrusu kızağa çekmek istemektedirler.

Sayın cumhurbaşkanımız bu yapılan tezviratın farkındadırlar. Sürekli olarak cumhurbaşkanımıza ismini duyurmak için yapılan bu tür çalışmaların umuyorum ki farkındadırlar. Sayın soylu bu güne kadar ki iç işleri bakanları arasında en öne çıkmış ve verdiği mücadele ile terörü bitirme noktasına getirmiş bir isimdir. Onun iç işleri bakanlığından alınması sadece teröristleri sevindirir. Bu oyuna ak partinin samimi siyasetçilerinin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın gelmemesini diliyorum.

Sayın soylu son zamanların işini en güzel ve doğru bir şekilde yapan ve Türk milletinin takdirini kazanmış bir iç işleri bakanıdır. Bu bakanlığın kendisinden alınması için uydurulan bu haberlere iltifat edilip, belediye başkanlığı gibi bir vazife verilmesi sadece Türkiye düşmanlarını sevindirir. Buna mahal verilmemesini sayın cumhurbaşkanımızdan istirham ediyorum. Rabbim aziz Türk milletinin düşmanlarını kahr eylesin. Vatan sağ olsun, Türk milleti bengi devlet sahibi olsun. Her şey Rabbimizin rızası içindir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdulbaki GÜNIŞIĞI Arşivi