SMMM Odasının Dayanışma Gecesi

Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası yeni yönetimi, Arsan Center Tuğra restaurantta 7 temmuzda, birlik ve dayanışma gecesi tertipledi.

Eşleri ile birlikte katılan meslek mensupları gönüllerince eğlenerek güzel bir gece yaşadılar.

Bilindiği üzere SMMM Odası geçtiğimiz aylarda iddialı bir seçim süreci geçirmişti. 30 mayıs ta yapılan seçimlerle Arif ŞEN  başkanlığında yeni yönetim oluşturulmuştu. Seçimlerden sonra ilk defa yeni yönetim bu organizasyonla meslek mensuplarının karşısına çıkacaklardı. O nedenle gece bu yönüyle de önemliydi.

SMMM odası yönetimde taşlar yavaş yavaş yerine oturmuştu. Cimim ayları bitmişti. Başkan Arif ŞEN ve ekibi hem meslek mensuplarına teşekkür etmek, hem de seçim sürecinde yaşanan tatlı rekabetin birlik ve beraberliğe dönüştürülmesine vesile kılmak amacı ile bu geceyi tertiplemişlerdi.

Davetlileri girişte başkan Arif ŞEN,  Abdullah KALIN, Abdurrahman ÜZÜM, A.Kadir GÜZELDEMİRCİ ve Halit ALCI eşleri ile birlikte karşıladılar. Odanın daha önceki verdiği yemeklerde sadece meslektaşlar davet edilirlerdi. Şimdi ise başkan farkı ile meslektaşlar eşleri ile birlikte davet edilmişlerdi. Bu durum meslektaşlarca olumlu karşılandı. Zamanlama ve organizasyon iyiydi. Neticesinde her yönü ile amacına ulaşan güzel bir gece oldu.   

Davetliler arasında belediye başkanımız Mustafa POYRAZ,  SGK il müdürü Mehmet DERE, defterdar Osman KOÇAŞ, defterdar yardımcısı Cengiz BİBER, vergi denetmenleri büro başkanı Sevgi ARIK BOSTANCI, vergi dairesi müdürleri, maliye çalışanları ve bir kısım basın mensubu katıldılar.

Başkan Arif ŞEN yaptığı açılış konuşmasın da. “ Göreve geldiğimizden bu yana odamızın var olan itibarı ve güvenini artırmaya çalışıyoruz, saygınlığımızı artırıyoruz, bunu sizlere borçluyum. Sizde projelerinizle fikirlerinizle bizlere destek verin. Artık cicim ayları bitti. Verdiğimiz sözleri yerine getirme dönemine girdik “ dedi.


SMMM Odasına emeği geçmiş, önceki dönemlerde başkanlık yapmış olan üstadlara; Mehmet GÜMÜŞER, A.Kadir GÜZELDEMİRCİ, Fahri GEMCİ ve Ejder ODUNKIRAN a belediye başkanımız Mustafa POYRAZ tarafından şilt takdim edildi  Bu manzara odaya emeği geçenleri unutmamak adına güzel bir görüntü oluşturdu.

Daha sonra bu geceye anlam kazandıran başka bir tören daha vardı. Bilindiği üzere geçtiğimiz aylarda Serbest Muhasebeciler mesleki uyum sınavlarına katılmışlardı. Kahramanmaraş olarak başarılı sonuçlar almışlardı. Sınavı başaran 41 meslek mensubuna yeni Mali Müşavirlik ruhsatları, misafir katılımcılarımız tarafından kendilerine takdim edildi.

SMMM  Odası yönetim kurulu üyeleri ve bilhassa başkan Arif ŞEN davetlileri tek tek masalarında dolaşarak hoş geldin diyerek kısa sohbet ettiler. Dört yüze yakın davetli ve meslek mensupları bu yemek vesilesi ile birbirleri ile eşleri ile birlikte tanışıp görüştüler. Meslek mensupları bundan sonrada böyle toplantıların daha sık tekrarlanması temennisinde bulunuldular.

Bilindiği üzere temmuz ayı muhasebecilerin “ Mali Tatil “ dönemidir. Ancak gerçek alamda muhasebecilerin tatil yapma imkanı bulunmamaktadır. Muhasebeciler için Mali Tatil  sadece kulağa hoş gelen güzel bir sözden ibarettir.

Belli ki sayın başkan Arif ŞEN muhasebecilerin tatil yapamayacağı gerçeğini bildiğinden,  meslek mensuplarını canlı müzik eşliğinde, birlik ve beraberlik çerçevesinde bu yemekli dayanışma gecesini tertiplemişlerdir. Çokta iyi etmiştir. En azından bir nebze olsun muhasebeciler rakamlar arasından  kurtularak normal hayattan teneffüs etme imkanı bulmuşlardır.

Görülüyor ki  Arif ŞEN dönemi farklı bir dönem olarak geçeceğe benziyor. Kendisini dediği gibi cicim ayları bitmiştir. İcraat dönemi başlamıştır. İlk icraatlar şimdilik memnuniyet vericidir. Temennimiz bu hizmetlerin birlik beraberlik içerisinde daim olmasıdır.

Selam ve sevgilerle.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Ali AVGIN Arşivi