Abdulbaki GÜNIŞIĞI

Abdulbaki GÜNIŞIĞI

ODTÜ Hangi Devletin Okulu, TGRT Hangi Milletin televizyonu

Gezi parkı meselesinde, hala anlamadınız mı mesele ağaç değil diyen zihniyet, şu anda bir ayı geçkin bir süredir ODTÜ yerleşkesi içinde yapılması planlanan KYK yurdunun yapımını durdurmak için faaliyet göstermektedir.

Öğrencilerin, yurt eksikliğinden mağduriyet yaşadığını iddia ile hükümete saldıran, yapılan bir birinden güzel yurtları görmeyen zihniyet, bu gün itibarı ile asıl yüzü ile ortaya çıkmıştır. Üniversite içinde yürüyüş mesafesinde yapılması planlanan yurt için, hayır istemeyiz kampanyası yürütenler, gene ağaç kesilmesin yalanının üstüne oturmaya başlamış, yaptıkları provokasyon insanları güldürecek sebepler üzerinden yürütülmektedir.

Haberlerde bir öğrencinin hocam ne yapıyorsunuz diyerek kesilen kavak ağaçları için ağladığı görüntüyü sürekli olarak veren ve bakın öğrenci ağlıyor, orada ağaç kesiliyor, Ankara’da yer kıtlığımı var ki yurt oraya yapılmak isteniyor diyerek bu teröristlere destek olan TV de maalesef TGRT kanalı oluyor.

İstanbul seçimlerini pkk ittifakının kazanmasından sonra, her kes yavaş yavaş gerçek yüzünü göstermeye başladı. Odtü yönetiminin, o kavakları okula gelir getirsin diye diktik. Ara ara büyüdükçe ve ihtiyaç oldukça kesiyoruz, Defalarca da kestik demesine rağmen, kesilenler kavak değilde, okulun bahçe ağaçları gibi gösterme gayretinde olup, asıl dertlerinin ağaç kesilmesi olmayan, aslında yurt yapılması da olmayan bu hainlerin,  gerçek dertleri oraya devletin yurt yapmasını engellemek olduğunu görmek istemeyen bu TGRT kanalının ağlamaklı sesli, ya akılsız veya ihanet içindeki muhabiri, bu şirret ekibine destek olarak yapmayın, ağaçları kesmeyin kampanyasına destek olmuş, asıl derdin KYK nın orada bir yurt yapmasına engel olarak devletin kontrolunu engellemek olduğunu örtmeye çalışmıştır.

 Bu okul Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde, devlete ait bir okul olmasına rağmen, bu güne kadar her türlü komünist ve bölücü zihniyetin yuvalandığı, devlete isyanın provalarının yapıldığı, hükümete hakaret edenlerin korunup kollandığı bir okul olmuştur. Öğrenci dernekleri  adı altında yaşları yetmişi geçmiş, komünist ve bölücü zihniyet, devlet oraya bir yurt yapmasın, biz yapar ve okula bağışlarız demeye başlamışlardır. CHP denen pkk destekçisi partinin sözcüsü öztrak denen dişlek te, öğrenciler ağaçlar kesilmesin der iken, aslında KYK oraya bir yurt yapmasın diyorlar diyerek asıl maksadın ne olduğunu herkesin önünde açık etmiştir.

Bu zihniyet KYK nın orada bir yurt yapmasını neden istememektedir. Bu güne kadar hükümeti yurt yapmamakla suçlayan bu zihniyet şimdi neden yurdun yapılmasına karşı çıkmaktadır. Ağaç bahanesine sığınan bu zihniyet, devleti engellemek için, bırakın bu yurdu biz yapalım demeye başlamıştır. Solun topal ayağına değnek olan Mansur Yavaş ta, canhıraş bir şekilde olaya müdahil olarak yurdu biz yapar ve odtü ye hediye ederiz demiştir. Güya öğrenci dernekleri ve büyükşehir birden bire neden yurt yapmak için sıraya girmişlerdir. Bütün mesele orada devlete karşı bir araya gelen ve türlü entrikalar çevirenler, devletin bir yurt ile dahi olsa orada bulunmasını istememektedirler. Kendi özel yurtlarında, okula gelen öğrencilere istedikleri baskıyı yapma imkanların ellerinden alınmasını istememekte, öğrencileri devletine ve milletine karşı düşmanca hislerle yetiştirme yeri olarak kullanmak istemektedirler. KYK yurtlarını yöneten ise hükümet olacağından oradaki pis işlerine devletin müdahil olacağından rahatsızlık duymaktadırlar. Hatırlayın güya mezuniyet törenlerinde hükümete çirkin hakaretlerin yapıldığı tek okul, ilme hiçbir katkı yapmayan bu güya öğrenci ve hocalar olmuşlar idi.

 Bütün haberlerde, ticari olarak dikilen ve arada bir kesilerek okula gelir sağlayan kavakların kesilmesini bahane eden bu güruh, asıl niyetlerinin oraya KYK nın bir yurt yapmasını engellemek olduğunu gizleyememiştir. Bu kadar açık ihanete rağmen TGRT haber kanalının ağlayan bir ses tonu ile haberleri sunan gizli ajandalı muhabiri ise bütün Türkiye’yi ahmak zan eden bir kafa ile kavak ağaçları için ağıt dizmiş, bu şirret ekibine destek olmuştur. Ankara’nın içinde ister ise elli kilometre dışında olsa bu öğrenciler yurttan okula gidip gelebilirmiş te, yeterki o ağaçlar kesilmemeli imiş. Yahu meseleyi anlamadınızmı diyerek dağa taşa asıl meselenin ağaç olmadığını ifade eden bu zihniyeti gizlemek sanamı kalmıştı. Hükümeti bu kanalın ajan kılıklı muhabiri hakkında fetö ile iltisaklı olup olmadığını araştırmaya davet ediyorum.

Devlet, devletliğini göstermeli, öğrencinin okul içinde imkan var iken, yurdunda kalıp okuluna mümkünse hiçbir araca binmeden ulaşmasını sağlamalıdır. Devletin kontrolundan kaçmak ve okulu kendi anarşist yuvaları olarak kullanmak isteyenlere fırsat verilmemeli, bu ağaç gölgesine sığınan bölücü ve komünist zihniyeti destekleyenler hakkında muhakkak adli soruşturma ve koğuşturma yapılmalıdır. Vesselam.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdulbaki GÜNIŞIĞI Arşivi