Mübadele Yoğun Katılım ve Coşkuyla Anıldı

Mübadelenin 100. Yılını Anma Programı bağlamında, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde, 17 Haziran Cuma akşamı Balkanlar’da Ayak Sesleri isminde bir film gösterimi ve Cüneyt Şentürk yönetiminde bir konser düzenlendi.

Mübadelenin 100. Yılını Anma etkinliğine katkıda bulunduklarından dolayı, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Selçuk Kurtsatar, programa ilişkin şu açıklamada bulundu: “Harika performansıyla, etkinliğimizde konser gerçekleştiren Balkan kökenli sanatçımız Cüneyt Şentürk, güzel bir gece geçirmemize vesile oldu.”

img-20220618-wa0002.jpg

ETKİNLİĞE YOĞUN KATILIM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’yle, Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin birlikte organize etmiş olduğu etkinliğe Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Arif Şen, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek,CHP İl Başkanvekili Ali Zabun ve yönetim kurulu, İyi Parti İl Başkanı Ahmet Çabukel, Deva Partisi İl Başkanı İrfan Karadutlu ve yönetim kurulu, KSÜ Rektörlüğü’nü temsilen Prof. Dr. Burcu Erşahan Kesici katlımda bulundu.

mubadele-2.jpgmubadele-3.jpg

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Esat BEŞER Arşivi