Z. Abidin KIYMAZ

Z. Abidin KIYMAZ

MHP’de Muhalefet Kararlı Davranmalı

MHP’nin ülkücü görünümlü görevliler tarafından idare edildiği bu yıl yaşadığımız ayan beyan ortaya çıktı, takke düştü kel göründü.

Bu dakikadan sonra mevcut yönetimin yanında, ardında duranlar stokholm sendromi içerisine yuvarlanmış pozisyonlarıyla elaleme gülünç olmaktadırlar.

 MHP’yi belli güç odaklarına BOP planı çerçevesinde yıllardır kullandıranlar son hamle olan anayasa değişikliği devlet başkanlığı sistemine de alet edip partinin iyice posasını çıkarttıktan sonra kaçmayı planlamaktadırlar.

MHP 1 kasım seçimleri sonrası kurultaya gitmediği sürece mevcut yönetim gayri resmi durumdadır, kendilerini aklamak kamuoyu nezdinde inandırıcılıkları ve meşruiyet için MHP yönetiminin kurultay yapma zorunluluğu vardır.

MHP’de en üst yönetim kurultaydır ve MHP’de mevcut yönetim delegelerin partililerin gözünde meşruiyetini yitirmiş durumdadır.

MHP’de açığa düşmüş istihbarat düzenini değiştirmeye talip olmuş muhalif kanattan Meral Akşener, Sinan Oğan,  Musavvat Dervişoğlu, Koray Aydın topladıkları tüzük kurultayı dilekçelerini birleştirip salt çoğunluk rakamını aşarak imzalarla beraber toplu bir basın açıklaması yapmalıdırlar.

Basın açıklamasından sonra delegelerle birlikte on binlerce MHP’ye gönül veren partililer Balgat’a partinin gerçek sahipleri olarak çıkıp dilekçeyi muhataplarının yüzlerine demokratik bir şekilde çarpmalıdırlar.

Not: Lawrens Anadolu topraklarını terk ederken yıllarca rakamlarla, ayetlerle, hadislerle hutbe okuyup Anadolu’nun, Ortadoğu’nun saf insanlarını peşinden yıllarca nasıl sürüklediğini anlattığı hatıralarını yazdı .

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Z. Abidin KIYMAZ Arşivi