Ahmet Doğan İLBEY

Ahmet Doğan İLBEY

Lice’de Türk Bayrağına, Yâni Vatan-ı İslâmiye’ye Kastedilmiştir

Pkk ve Bdp’nin hain hempalarının eliyle “Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak / O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak” olan ay yıldızlı bayrağa kastedilmiştir. . Kastedilen ellerin kırılmayışı acziyettir.

Lice’de bayrağa, dolayısıyla İstiklâl Marşı’na kastedilmiştir. İndirilen bayrak, İstiklâl Harbi’nde din-i İslâm ve vatan-ı İslâmiye dâvası üstüne kâfire karşı mücadele eden, bin yıldır bu toprağa şehit kanlarını vatanlaştırmış, İslâm milletinin muhteva ve şartlarını taşıyan hilafet sahibi Müslüman Türk milletinin varlığına suikasttır.

Lice’de Türk Bayrağındaki hilâl’e kastedilmiştir. Müslümanlarca “Hilâl”, mânasını Allah’ın isminden aldığı içindir ki mukaddes bir sembol sayılmıştır. Hilâl kelimesinin Kur’ânî yazılışında “elif, lam ve he” harfleri vardır. Bu harflerin değeri hem hilâl, hem de Allah kelimesinde bulunmaktadır.

Bu sebeptendir ki evlerde Kur’ân-ı Kerim’in altına bayrak asılır. Dolayısıyla bayrağa kastedilmekle Allah c.c.’a hakaret edilmiştir.

Lice’de hilâl’in içindeki yıldız’a kastedilmiştir. Bayraktaki yıldız ki, Efendimiz Aleyhissalâtüvesselâm’ı ve İslâm’ın beş şartını sembolize eder. Dolayısıyla Pkk’lılarca Hz. Peygamberimiz s.a.v.’e ve İslâm’a hakaret edilmiştir.

Geniş mânasıyla hilâl ve yıldız Kelime-i Tevhid’i anlattığına göre Allah’ın birlik ve varlığına saldırılmıştır.

Menfur ellerce indirilen o bayrak ki yakın gelecekte İslâm milletinin hâmisi olacak ve yine “Hakkıdır, Hakk'a tapan, milletimin istiklâl” diyecek olan necip

Türk milletinin ideal devlet hüviyetine, yâni “Din ü Devlet”, “Mülk ü Millet”  birliğinin sembolüdür.

Daha öncede ve şimdi de Lice’de “Kız kardeşimin gelinliği, şehidimin son örtüsü” olan bayrağımıza, yâni İslâmî mânasına gelen millî varlığımıza kastedilmiştir.

Bayrak demek, Türk’ün vatanı, istiklâli ve din ü millet hüviyeti demektir. Bayrak demek, din-i İslâm üzere yaptığımız Millî Mücadele’de Türk bayrağına bizim gözümüzle bakmayan Yunan, İngiliz, Fransız, İtalyan ve Amerika'nın kovulması demektir.

İlk Meclis’te Müslüman Türkiye’nin, yâni hilafet sahibi Müslüman Türk milletinin kardeşi ve milletin unsuru olan Kürtlerin bugün kanına giren etnikçi-ateist Pkk ve Bdp’nin bayrağımıza bizim gözümüzle bakmadığı aşikârdır ki kovulmayı bekliyor.                                                                                                             

Dinî bakımdan üstün değer silsilesinde “vatan”, “şehit” yanında bayrak da vardır ki, İstiklâl Harbi’nden tecrübesi olan necip Türk milleti “Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilâl / Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helâl” diyerek vatan-ı İslâmiye şuuruyla yekinirse bir gün…
Birlikten yana olan dahilimizdeki Müslüman Kürt kardeşlerimiz “Birlik içinde yarının huzurlu Müslüman Türkiye’si mi, yoksa Pkk/ Bdp mi?” tercihini yapıp, referanduma gitmeli çarçabuk. (Habervaktim.com)

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ahmet Doğan İLBEY Arşivi