Mesut Bilal Buğday

Mesut Bilal Buğday

Komplo Teorisi Üretmeye Meraklıyız

Müslümanlar olarak, asıl yapmamız gereken işi yapmak yerine, bahane üretip, çeşitli senaryo ve kurgular oluşturuyoruz. Tabi bunun sorumlusu cahil Müslümanlardan ziyade, toplumun önünde giden öncülerdir.

Çocuğu olmayanlara, çocuk olması için, uçkura Allah’ın ayetlerini ve Allah’ın esmasını okutturanların,

Yada“Bu kadar para harcayıp uzaya füze göndermeye gerek yok, ben size uzayda ne varsa söylerim” diyen köhne öncülerin olduğu yerde, hurafe ve saçma sapan anlayışların toplumda kabul görmesi normaldir.

Geçenlerde bir arkadaşın elinde bir kâğıt gördüm. Güya batılılar kumarla bu dini bozacaklarmış.

Aman Allah’ım nelerle uğraşıyoruz. Batılılar,güya tüm kumar oyunlarındaki sayıları, İslam'ın mukaddes rakamlarına karşı hazırlamışlar. Böyle saçma bir anlayış olamaz.

 Batılıların en çok sevdiği Müslüman tipi,bu tür komplo teorisi üreten adamlardır. Çünkü bu adamlar Amerikan malı mikrofonla “gevur malı kullanmayın” vaazı yaparlar. Bu tür ham sofuların Müslüman milletin aklı ve irfanı ile alay edercesine, yanlış yönlendirmesi yüzünden kölelikten kurtulamıyoruz. 

“Aman Allah’ım nelerle uğraşıyorlar.”

Aşağıdaki kumar komplo teorisini, bir kardeşimizin cebinde taşıdığı kâğıtta gördüm. Kâğıtta “kumar haram” demek yerine, sayıları bir tarafa bağlayarak İslam’ı nasıl magazin ve komplo malzemesine dönüştürdüklerini ve böyle basit bir kurguyu nasıl batıya yamadıklarını gördüm ve sizlerle de paylaşmak istedim.

İşte o kurgu:

Acaba batılılar çeşitli kumar oyunlarını niçin icat etmiştir?

Tavla oyununu ele alalım; 15 pul bir tarafta, 15 pul diğer tarafta olmak üzere otuz pul, 2 de zar, eder 32.Bu 32 farza işaret etmiyor mu?

Sen tavla oynarken namazın, abdestin, imanın, İslam'ın şartlarıyla oynadığını biliyor musun?

Niçin otuz bir veya otuz beş olmamış

Şeş, düşeş ve zar oyunu iki zar ile oynanır.  6 bir tarafta, 6 diğer tarafta. Toplamda 12 yapar. Bu rakam namazın farzlarına karşılık gelir. Yahudi seni namazın farzlarıyla oynatıyor. Hem de namazından, imanından alıkoyuyor.

Kâğıt oyunu: 52 kâğıtla oynanır. İki de joker, etti 54. İslam'da 54 farz vardır. Evet 52 52=104 yapar. Bu sayı neye işarettir? Allah'ın (c.c.) gönderdiği 104 kitaba işaret değil midir? Neden 105 ya da 102 olmamış da, 104?

İşin içinde çok sinsi bir kurnazlık olduğu açık değil midir?

İskambil: 28 kâğıtla oynanır. Bu da Kur'an-ı Kerim'de ismi geçen peygamberlerin sayısıdır. Sen iskambil kâğıtları yerine önündeki masaya Hz. İsa'yı, Hz. Musa'yı, Hz. İbrahim'i ve en acısı Kâinatın Efendisi Hazreti Muhammed'i (s.a.v.) vurduğunu biliyor musun?

Batılının sana neler yaptığının farkında mısın?

Tavla: Bundaki sayıları düşün; 1 Allah, Dü 2 teyemmüm farzı, Se 3 guslün farzı, Cehar 4 abdestin farzı, Penç 5 İslam'ın şartı, Şeş 6 imanın şartları.

Bunların hangisi tesadüf kardeşim?

Batılıların Müslümanları nasıl sürüklediğini, nasıl imanından ayırıp kendine köle yaptığının farkında mısın?

Şimdi burada sormak isterim:

“Batılılar tavla oyununu icat edipte 32 farzı nasıl bozabilir?”

“Hadi diyelim ki sayıları 32 farza uydurdu. 32 farzı nasıl bozabilir?

Bu tür yazıları gördüğümde ilk söylediğim söz şu olur: “Be hey manyak adam! Sen böyle aptalca işlerle uğraşırken, batılılar tüm İslam coğrafyasını silahla teknikle vuruyor.”

Saçma sapan sayı sistematikleri ile uğraşıp, saçma sapan komplo teorileri üretirsen, batıya kölelikten kurtulamazsın. Asıl işi yapman gerekirken böyle magazin ve dayanaksız işlerle uğraştığın için İslam coğrafyası bu halde.

Dinimizi yaşamak yerine nelerle uğraşıyoruz. Sen komplo teorileri üretirken, birçok mazlum şu an batılıların bombaları ile ölecek…

Batılıları,kendinize güldürmeyin. Allah’ın ipine sarılın ve ibadetli ve adaletli olun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mesut Bilal Buğday Arşivi