Abdulbaki GÜNIŞIĞI

Abdulbaki GÜNIŞIĞI

Kırmızı Çizgi Rezaletlerimiz Ve Münbiç

Başbakan Davutoğlu bu partinin genel başkanı ve başbakan değimli idi. Yoksa Davutoğlu havadan gelip başbakan olmuş ve bütün konuştukları da havada kalacak diye geçici olarak o makamı işgalmı etmiştir. Eğer bir devlet te devamlılık yok ise, bir başbakanın söylediği sözler ve icraatlar arkasından gelenler tarafından dikkate alınmayacak ise o zaman orada devletten ve devlet ciddiyetinden söz edilemez.

Yazımın başlığını feto bahane, mümbiç şahene yazacaktım. Fakat bir hükümet düşünün ki kendi seçilmiş başbakanı ve yıllarca o partinin akıl hocası ve üstelik ciddi bir devlet adamı olarak temayüz etmiş ve istifası istendiğinde de adam gibi densizlik yapmadan, yıkıp devirmeden ve yediği kaba tükürmeden emaneti teslim etmiştir. Sayın davutoğlu münbiç bizim kırmızı çizgimiz derken, şahsi olarak benim çizgimdir, benden sonra gelen başbakanların bu sözüme itibar etmemeleri gerekirmi demiştir. Devlet ciddiyeti ve yönetimi böyle olmaz.  Münbiç te tıpkı diğer kuzey suriyedeki yerler gibi bizzat Amerika tarafından alınıp pkk ya teslim edilmiştir. Biz hala bu alçakların incirlikteki üslerini kapatmanın lafını dahi etmemekteyiz.Amerikanın yaptığını bile bile, kukla olan fetö için gürleyip esenler sadece gülünç olmaktadırlar. Yatıp kalkıp fetö avcılığı yapanlar önce kendi eteklerindeki taşlara baksınlar. Halkımıza adam gibi din eğitimi verilmemesinde gelmiş geçmiş bütün iktidarların vebali vardır. Fakat ondört  yılı aşkındir iktidar olan bir partinin tıpkı muhalefet miş gibi yapması garip değimlidir. Bu fetö denen hainler ak partinin büyük müsahaması ve kollaması ile bu günkü devasa hallerine gelmişler iken, suçu sadece dini duygularının kullanılması sonucu yanılıp bu alçaklara yardım edenlermidir? Onları dindar bir kuruluş zan ederek aldanan insanları yakalamak ve vatan haini muamelesi yapmak çok yanlıştır. Zaman gazetesi Abant toplantıları ile hainliğini ortaya koymuş iken bu Abant bildirgeleri ile aziz Türk milletine iftira edilmiş ve düşmanlık açıkca ortaya koyulmuş iken bu çok akıllı zevat bu ülkede iktidar değimli idiler. Başka partilerin bu adamlar hakkında söylediklerini ciddiye almadınız, çünkü sizlerde bunları dindar bir kuruluş zan ettiniz ve yanlı baktığınız içinde aldatıldınız.

Şu anda fetö den başka bir çok cemaat te aynı yoldadır. Camiden gıcık olanlar, devlete düşman olanlar, Türk lafından haz almayanlarmı dersiniz hepsi dini kisve altında cemaat halinde teşkilanmışlar ve masum Türk milletinin dini duygularını kullanarak palazlanmaktadırlar.. Türk tarihinde bu gibi cemaatlar yabancı ajanlar tarafından kullanılmışlardır, buna dikkat edilmesi gerekir. Fetöden ders almış  gibi görünen hükümeti ikaz ediyorum. Diğer buna benzer bütün cemiyet ve derneklerin mit tarafından enine boyuna incelenmesi zamanı değimlidir. Eşek, eşek olduğu halde düştüğü çukurdan bir daha geçmez iken devletin ve hükümetin aynı çukura defalarca düşmesi nedendir acaba. Neden bahsettiğimi açıklamak istiyorum. Suriye de yardım edilen ihvan hakkında da bir çok samimi dost bu adamların ne olduğu belli değil ikazını yapmış olmalarına rağmen, Türkmenler dışlanarak ihvana silah yardımı yapıldı ve neticede ihvan içinden nusra ve ışıd gibi terörist gurublar çıktı. Türkiye de ışıde silah vermek ile suçlandı. Türkmenlerin tarafını tutmayı ırkçılık ve milliyetçilik sayan yanlış kafa yüzünden Türkmenleri kaybettiğimiz gibi münbiç gibi yerler kırmızı çizgimiz deyip elimizden alınıp bütün dünyaya rezil olduk. Türkmenler ve Araplar topraklarını hükümetin basiretsizliği yüzünden kaybettiler. Türkiye ye mülteci kabul etmek ile öğünenler yanıldılar. Bütün dünya göstere göstere orada savaşır iken, silah ve mühimmat verir iken bizim hükümet kendi yanında olması tabii olan Türkmenleri görmeyerek kendisini inkar etmiştir. Sonuç Türkiye büyük millet meclisinde pkk militanı güya milletvekilleri tarafından alay konusu olmuşlardır. Güya millet vekili olan militan bir kadın münbiç’i kutluyoruz. Kürt milletinin önünde kimse duramaz gibi laflar ile aziz Türk milletini kışkırtmış, fetö ile yatıp kalkan hükümet ile dalga geçmiştir.

Hiçbir hükümetin ve devlet kurumunun Türk milletinin duyguları ile oynama hakkı yoktur. Fakat bütün bu yaşadıklarımız da sebesiz değildir. Hükümeti meydana getiren ak partiye oy veren aziz Türk milleti, bu hükümete akıl verenler ile aynı fikirde ve gönülde değildir. Hükümete akıl veren bu zihniyet Türk milletine zarar vermektedir. Son günlerde milletiz biz diye bir reklam televizyon ekranlarında dönmektedir. Orada çok yanlış bir millet profili çizilmekte ve aklımıza tanzimat fermanını getirmektedir. Yazıklar olsun ki  tarih ancak aptal millet üzerinde tekerrür eder sözünü hatırlatmaktadır. Bu reklamda millet diye gösterilen  resimde bartelemeos gibi hayatını Türk ve İslam düşmanlığı için adamış bir intikam adamı, diğer yanda sayın Mehmet Görmez bey. Bir diğer resimde ermeni papazı, süryanı papazı ve Yahudi hahamı, diğer yanda acun ılıcalı ve diğer Türk lerden bilinen insanlar. Böyle bir topluluğun adı olsa olsa toplama olur buda sadece futbol sahalarında görülür. Dünyada bu kadar değişik din ve millet bir araya gelip buna da millet diyen  başka bir hükümet yoktur. Sayın cumhurbaşkanımızın bunlar ile aynı görüşte olduğunu zan etmiyorum.

Hükümeti ikaz ediyorum. Bu yanlıştan dönünüz. 15 Temmuz akşamı eline bayrağı alıp tankın karşısına çıkanlar pırıp pırıl Türk evlatları idiler. Bayrakla ve aziz Türk milleti ile meselesi ve husumeti olanlar orada yoktu. Orada sadece Türk milleti vardı. Mesele bitip beladan kurtulunca parsayı kapmak isteyenler ve Türk milletinin yönünü değiştirmek isteyenler ortaya çıktılar ve bu alçak reklam televizyonlarda görünmeye başladı. Sayın Tayyip bey de biliyor ki aziz Türk milleti devletine ve yurduna sahip çıkmıştır. Orada bartalemeos ve diğer avaneleri yoktu. Türkiyede kim iktidara gelir ise gelsin tuzu kuru olan bu güruh için ne değişiyor ki onlardan meydana gelen bir millet olduğumuz söyleniyor. Vatandaşımız olabilirler fakat biz bu insanlar ile aynı millet değiliz. Altıyüz yıldır çivi çakılı kapılarında bir Türk asmadan bu kapıyı açmayacağız diyen rum kilisesi mensuplarını  Türk milleti diye gösterenler 15 temmuz şehitlerine ve gazilerine ve aziz Türk milletine ihanet etmişlerdir.Ben hanımdan helallik alıp, babamlar gibi Hasan mutlucan Türkülerini dinleyince yerinde oturup kendisine emr edilen olmayacağım deyip oğlum ile sokağa tankın karşısına çıktığında yanımda sadece aziz Türk milletinin güzide temsilcileri vardı. Ne rum papazı, nede ermeni papazı yoktu. Türk milleti afv eder fakat onunda bir sınırı vardır.

 Fetö fetö diye yatıp kalkar iken büyük dostumuz Amerika vasıtası ile suriyede aleyhimize işlenen cinayetleri sadece seyretmekteyiz. Meclisimizde ki hainler orada Türk milletine düşmanlıklarını açıkça göstermekte ve kırmızı çizgilerimiz denen ve savaş sebebi sayacağımızı ilan ettiğimiz bütün sözlerimiz ile alay etmektedirler. Bütün bunlar yakışmamıştır. Diyarbekir de evladı ile şehit olan hemşehrimiz içimizi yakmıştır. Sakinliği ile tanıdığım sayın Serdar Erdoğan Yılmaz bey dahi bu milletin sabrınında bir sınırı var, batıdan girer doğudan çıkarız demek zorunda kalmıştır. Hükümeti idam yasasını çıkarmaya, meseleyi sulandırıp unutturmaktan vazgeçmeye davet ediyoum. Artık özgecan kızımızda olduğu gibi işi uzatma ve unutturma devri geçmiştir. Bu günden geci yok idam meselesi hükümetin turnusol  kağıdı olacaktır. Ya idam cezası geri gelecektir veya vatan sağolsun diyenler ellerine sopalarını alacaktır. Azizi Türk milleti ayağa kalktığında  tıpkı kurtuluş savaşında olduğu gibi hem düşmana ve hem de ihmali ihanet gibi olanlara dayak atacaktır.

 Hükümeti ve ona akıl verenleri ikaz ediyorum. Sizin arkanızda sadece Türk milleti var. Bu millet, kahraman millet, aziz millet lafları ile neyi kastettiğinizi açıklamak zorundasınız. Ermeni, rum, süryanı papazları ve Yahudi hahamları ile biz milletiz diye çektiğiniz reklamı derhal kaldırınız. Osmanlı öyle bir millet değildi. Onlar sadece bizi sırtımızdan vuran iç hainler idi. Tarihi tekerrür ettirmeyin. Eline bayrak alıp sokağa vatanı için çıkanların duygularını incitmeyiniz. Sürekli haince şehit edilen vatan evlatlarının kanının yerde kalmasına müsaade etmeyiniz. Avrupa birliği gibi haniler birliği için devletinizin altının oyulmasına izin vermeyiniz. İdam HZ. Allahın emridir. İdam meselesini sulandırmayınız. Öldüren öldürülür emrine uyunuz. Türk milletinin sabrını sınamayınız.Bir şeye kırmızı çizgilerimiz diyecek iseniz arkasında durunuz veya susunuz. Vesselam. 17.08.2016 Abdulbaki Günışığı

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdulbaki GÜNIŞIĞI Arşivi