Gül Ayşe Yetmez

Gül Ayşe Yetmez

KENDİ KENDİME

 

Ben hafif deliliğe çok itiraz etmediğimden ve zaten kendine inanan insanda oluşan özgüvenden dolayı ifade şeklini istediği gibi yönlendirme yeteneğinden monolog tanımlarına yakıştırılan tanımlamalara çok takılmam.

Şimdi..

İftarda o kadar çok su içiyorum ki yemek yer hal kalmıyor.

En güzel iftar evindeki. Açık konuşayım ki Kahramanmaraş ta dışarıda verdiğim paraya her seferinde acıyorum.

Kuyruk doğacak mı artık.. eridik, eskiden sıcaklar olurdu ama yapışmazdık.

Kuzey çevre yolu, Gavur Hamamı kavşağı. YETKİLİLER  derhal o kavşaktaki sorunu çözün. Karşıdan geleni görmen imkansız. Karşıya yaya olarak geçmen imkansız. Bakın buradan söylüyorum. Mahalle eski, neredeyse sakinlerin hemen hepsi orta yaş ve üzeri, bu insanlar karşıdan karşıya geçemiyor. Hele dangalak bir motorcu tam hamamın karşısına park ediyor. Zaten yolu göremiyorsunuz. Hemen her hafta orada bir kaza var. Eğer orada bir ölümlü kaza daha olursa bilin ki iki elim yakanızda.

Yaşasın Olimpiyatlar. Orucu sayenizde daha kolay tuttuk. En büyük sporcularımız altını aldı. Halterde şimdiye kadar doping mi alıyorlardı gerçekten, ya da şu Çin dedikleri yakalanmayan yeni bir şey mi keşfetti. Bu arada Maraşlı güreşçiden haberi olan var mı?

Eşi sigara bağımlısı olup oruç tutanların, oruçları biraz daha sevap sayılabilir mi? Yani öyle bir ihtimal vardır değil mi?

Hani Ulucami nin  karşısı meydanlık olacaktı? Üç palmiye bir havuz beş çiçek için mi onca esnaf yerinden edildi? Bu arada seyr eyleyin ortahale giden esnafa 3-5 aya burayı boşaltın diyecekler. Ciddi ciddi belediyeye taraf olmak istiyorum bunun için lütfen haklı sebeplerimizi oluşturun.

Alpaslan Türkeş Bulvarının renkli ağaçları nasıl güzel olmuş. Mor renk dönüşümlerine bayıldık.

Ben katılamadım ama bu yıl ki ramazan şenliklerinden herkes çok memnun.

Erol Bey özür dilerim. Tv programı yapmayı çok istiyorum ama zaman yok ki.

Abdülhamidhan Cami muhteşem.. ve ötesi.

Teras her zaman esmiyor.

Trafik artık imdat..

Samanyolu Tv geçen Pazar günkü Kahramanmaraş tanıtımının yapıldığı iftar programı.. o kubbeli şeyin altındaki şaheser pilavı yapan hanımefendinin Maraş Meşhurları literatürüne girmesini istiyorum.

Kahramanmaraş Merkezden neden çok az sayıda SODES çıkmış.

Dondurma ne karlı iş.. imal edip zarar eden var mı acaba?

Zeytinyağı. Bilmeyenler için hatırlatayım. Anavatanı Kahramanmaraş olan, ve ister inanın ister inanmayın en güzel sofralıklarının da bu memlekette yetiştirilebileceğini bildiğim bu meyvenin ne kadar az sayıda işletmesi mevcut.

Bir insan hem apartmanda oturup hem neden kombi sistemli ısınma ister anlayamıyorum. O zaman git müstakil yaşa.

Şehitlerimizle ilgili gazetelerde yer alan haberlerin ve yöneticilerimizin söylediklerinin son on yıldır hiçbir değişikliğe uğratılmadan yalnızca haberde ki isimlerin, yerin, şehit sayısının değiştirildiğini ve kalıp halinde yeniden basıldığını düşünüyorum.,

Kayseri- Kahramanmaraş karayoluna aktarılan paradan haberi olan var mı? Birde o yol ne zaman bitecekmiş. Bu arada pazarcık karayolunda ki çalışmalar ne alemde?

Biraz konu karışıklığı yaşadık evet ama, bu işin kendimizle yaptığımız sohbet olduğunu unutmayınız.:))

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Gül Ayşe Yetmez Arşivi