İsrail ve Amerika’nın Hezeyanları

Bugünlerde en güncel konu Amerika ile ilişkilerin kötüye doğru gitmesi görülüyor. Stratejik ortaklık, BOP, NATO gibi hep tek taraflı projeler Türkiye tarafından yeniden gözden geçiriliyor. Tabiri caizse  İngilizlerden sonra Amerika’ya satılmışlığın sona ermesine ve  Lozan Anlaşmasının bitmesine  2023 E doğru hızla yol alıyoruz.

İslâm dünyasının düşmanı İsrail, Türkiye ile ilgili hezeyanlarda bulunuyor. Tespitleri doğru ama algı operasyonu yaparak bir Türkiye düşmanlığını halkına aşılıyor:

ISRAIL MEDYASI “Erdoğan’ın gerçek hedefi :Yunanistan’da yaygara çıkartıp dikkati gereksiz onların üstüne çekiyor. Ancak Erdoğan’ın gözü doğuda. Milli silahlarını  İslam ümmetinin silahları yapmak böylece İslam NATO'su kurmak, Pakistan’la nükleer silahlara kavuşmak,  Suriye üzerinden hızlıca Kudüs 'e girebilmek, YPG'yi bitirip Araplarla bağlantı kurmak, Doğu Akdeniz’de petrol ve gaz çıkartıp ekonomik ve siyasi büyük güç olmak. Kıbrıs üzerinden  Gazze’ye çıkmak Amerika’yı Ortadoğu’dan kovmak ve halife ilan edilmek istiyor. Suriye savaşı İsrail’in hayatta kalma savaşıdır. Amerika Suriye’yi kaybederse Ortadoğu’da cihat başlar. Türkler ve Rusları, mücahitlere silah verir , Amerika Irak’ı da Mısır’ın da kaybeder. Her yer Türklerin kontrolüne girer. Türkleri ancak hava savaşında durdurabilirdik, geç kalındı. Hava milli savunmalarını kurmak üzereler. İlk temasları YPG ile oluyor ve YPG"yi İsrail silahlandırdı. TSK karşısında varlık göstermiyorlar. Türk sihalarıyla her gün 50 asker kaybediyorlar. Geriye bir tek Akdeniz sahillerindeki birleşik Avrupa donanması kalıyor. Onlarda tehlikeli eşiğe gelmek üzereler. Bu birleşik donanma yakında Türklere yenilebilecek kritik eşiğe gelmiş olacak. İstendiği gibi varlık gösteremeyecekler. Türkler o donanmaya karşı da hazırlanıyorlar. Kıbrıs’a deniz üssü ve anti gemi füzeleri yerleştirdiler. Akdeniz sahilleri ve Kıbrıs’ta S-400 bataryaları kurdular. Yakında birleşik donanmanın da karşısına esit güçte donanmayla gelecekler. Türkiye bunları tek başına yapabiliyorsa İslam NATO'su ile neler olmaz. Zaman Türklere çalışıyor ve artık düşmanımız oldu. Türkleri yenersek İslamı da yeneriz. Türkleri yenemezsek İslamı kimse durduramaz ve İsrail namaz kılar. Filistinlilere itaat edersiniz. Şeriat ile size hükmedilir.Tel Aviv ve Kudüs’te her yerde ezan duyarsınız. Tek bir Musevi bile bu topraklarda bırakmazlar. Kadınlarınız pazarlarda cariye olarak satılır. Çocuklarınız elinizden alınır. Mücahit olarak yetişirler. Tüm dünyada Musevilik yok edilmiş olur. Şunu da belirteyim, Türklerin yükselişi Erdoğan ile değildir. sadece Erdoğan  sonrasında da aynen böyle bir süreç öyle ya da böyle devam  edecektir. Bu Erbakan’ın doktriniydi ve süreci o başlatmıştır. Bunların bugün ya da yarın olmasının hiç bir hükmü yok. Türklerin hedeflerinden hiçbir şeyi de değiştirmeyeceğini  İsrail’in artık görmesi gerekiyor. Erdoğan gider Türkler biter diye basite alırsanız hatayı burada yaparsınız. Türklerin geçmişine bakın olaylar hiçte öyle olmuyor doktrinleri sahipleniyorlar. Türkiye’deki Muhalefete de güvenmeyin zamanla oda  kalmayacak. Dediğim gibi Zaman bizim düşmanımız derim size ve işler hiçte planlandığı gibi gitmiyor sanki bizim planlarımız üzerinde Allah’ın başka planı var.”

İnşaAllah umdukları gibi olur Türkiye şahlanır. Zira Bizans Osmanlı yıkmıştı, şimdi Amerika’yı Türkiye dize getirecektir. “Yiğit düştüğü yerden kalkarmış”. Artık kendimize güvenmeliyiz, oyunlara gelmemeliyiz. İçerden birbirimize sarılmalıyız. Büyük Türkiye olma zamanına yaklaşıyoruz. Ekonomik sorunlar, mülteci sorunları ile uğraşmayalım. Milli ve yerli üretimlere hız verelim, yolsuzluk ve israfı önleyelim. En önemlisi İman ve vatan sevgimizi pekiştirelim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ömer IŞIK Arşivi