M.Fatih ERDOĞAN

M.Fatih ERDOĞAN

HER ŞEY GÜZEL OLACAK

Kahramanmaraş’ın sevilen, genç siyasetçilerinden AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici bir basın bildirisi yayınlayarak; “Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız ile yapmış olduğum istişareler neticesinde Partimizin 7.Olağan İl Kongresinde aday olmama yönünde karar almış bulunmaktayım. Yapılacak kongreye kadar görevime devam edip kongre günü bayrağı başka bir dava arkadaşıma devredeceğim” diyerek İl Başkanlığına yeniden aday olmayacağını duyurmuş.

Sayın Debgici yazık etmiş… Dürüst, çalışkan ve genç bir siyasetçi olması, Kahramanmaraş’ın köklü ailelerinden birisine mensup olması, uzun yıllar Kahramanmaraş’a hizmet etme potansiyelinin bulunması sebebiyle görevden ayrılması dostlarını üzmüştür. Sayın Debgici inşallah siyasetten kopmaz ve başka unvanlarla doğduğu şehre hizmet etmeye devam eder. Temennimiz budur. İl Başkanlığı görevine ise Sayın Debgici ile aynı özellikleri taşıyan(dürüst, çalışkan ve genç) Fırat Görgel Başkan getirilir ve yapılan değişim herkesi sevindirir. Aynı zamanda maksat hasıl olmuş olur.

Ermenistan can kardeşlerimize haince saldırmaya devam ediyor. Sivil yerleşim yerlerini, okulları, fabrikaları gece demeden gündüz demeden füzelerle vurmayı, sivil halkı katletmeyi sürdürüyor. Ermenistan hem Azerbaycan halkına hem de o yerleşim yerlerinde yaşayan Rus, Gürcü ve Tatarlara karşı soykırım yapıyor.

Yaptığı insanlık suçları Ermenistan’ın elbette yanına kar kalmıyor. 19 Ekim 2020 saat 09.30 da haber ajanslarına düşen son dakika haberlerine göre, Azerbaycan ordusu 13 köyü daha Ermenistan'ın işgalinden kurtardı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Ermenistan ordusunun 18 Ekim'de yürürlüğe giren geçici insani ateşkesi alenen ihlal ederek Azerbaycan sivil yerleşim birimleri ve mevzilerine ağır top atışı gerçekleştirdiğini de belirtti. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan son dakika Azerbaycan açıklamasında: ‘Ele geçirilen 13 köy ile birlikte işgalden kurtarılan yerleşim yeri sayısının 78’e ulaştı’ belirtildi.

Bizleri mutlu eden kardeş Azerbaycan askerlerinin, Ermeni ordusuna ait etkisiz hale getirdiği tank, top, uçak, insansız uçak ve cephane zayiatının 1 milyarlar doları geçtiği ve Ermeni askerlerine ait can kaybının ve esirlerinin toplam sayısının beş bini geçmiş olmasıdır. Yüreklerimiz ve dualarımız Azerbaycanlı kardeşlerimizle beraberdir. Tüm dünya bir terör devleti olan Ermenistan’ın yanında olsa da Allah’ın inayetiyle zafer Azerbaycan’ın olacaktır. 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetindeki soydaşlarımız Cumhurbaşkanlarını 2. Tur sonunda belirlediler. Çok şükür korkulan olmadı. Resmi olmayan sonuçlara göre, Ulusal Birlik Partisi'nin (UBP) adayı Ersin Tatar oyların yüzde 51.74'ünü alarak cumhurbaşkanı seçildi. Cumhurbaşkanlığı süresince yürüttüğü politikalarla Türkiye Cumhuriyeti Devletiyle ve Türk halkıyla ters düşen Akıncı ise yüzde 48.26 oranında oy alarak seçimi kaybetti. Sonuç Kuzey Kıbrıslı soydaşlarımıza hayırlı olsun. Cenabı Hak her zaman ve her yerde Âlem-i İslam’ın Gür Sesi Olan Türk Milletini korusun. ‘Ne Mutlu Türk’üm Diyene.’   

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M.Fatih ERDOĞAN Arşivi