GÜMBÜR GÜMBÜR EVET

 Baharda kaos bekleyenler ve referandumun yapılmayacağı   yada yapılamayacağı tezine göre hareket edenler yine kaybetti.  Fetö  hipnotizmasının tesirinde kalarak felaket bekleyen tellalların sesi soluğu inşallah yarın itibarı ile kesilecek.

   Devletimizi idare eden erk nerede kalmıştık diyerek inşa ve ihya faaliyetlerine  kaldıkları yerden devam edecekler. Ülkemizin bulunduğu coğrafya ve tarihi misyonumuz nedeni ile elbette rahat bırakılmayacağız. Yedi düvelle dün olduğu gibi bundan sonra da mücadelemiz elbette devam edecek.

   Bundan önceki iki seçim döneminde  süreçle  ilgili iki makalemi merak edenler internetten bulabilirler. 7 haziran ve 1 kasım seçimlerinde  o bölgeden gelen hastalarımla yaptığım istişareleri makalelerimde paylaşarak iktidar partisinin bölgede işinin zor olduğuna vurgu yapmıştım.

 Aynen de öyle oldu . Doğu illerinin hemen hepsinde ciddi oy kaybı bu  günkü iktidarın  Türkiye ortalamasındaki oylarını düşürmüş ve ülkemiz yeniden koalisyonlar döneminin acıklı girdabında bir süre bocalamak durumunda kalmıştı.

  Seçimlerin yenilenmesi ile de çok şükür tarih tekerrür etmemiş ama istikrarsızlık riski ben buradayım diye kendini hatırlatmıştı. Sistem ve vesayet sorunu yüz yılların bir meselesi ve ülkemiz ufuklarını karartan kaos ve kargaşanın da hep taze habercisi olmuştur.

 Bu dar  kalıptan çıkmayı başarabilirsek ilk kez derin bir nefes alacağız. Havada bol miktarda mevcut olan oksijeni ciğerlerimizin derinliklerine çekerek derin bir oh diyeceğiz.

  Ama fitne ve fesat tüccarları boş durmuyor. Referandum sathı mahalline girdiğimiz bu son  gün bile kaç kafa karıştırabilirim hesabı içerisinde ticari faaliyetlerine devam ediyor. Amaç üzüm yemek olsa amenna. Niyetleri bağcı dövmek. Yeniden suyu bulandırmak . Yeniden kaosa kalkan el olabilmek vs…

 Anket şirketlerinin   taban tabana zıt olarak açıkladıkları  referandum tahminleri  işin ne kadar cılkından  çıktığının açık bir işareti.  17 nisan sabahı bir çok şirket  için farklı bir gün olacak. Bu millete ne kadar yabancı olduklarını bir kez daha anlayacaklar.

  Son birkaç ay içerisinde ülkemizin doğusundaki illerden gelen hastalarım oldu. Muayene  ve tedavilerden sonra ülke meseleleri ve malum referandum sürecini konuşma fırsatım oldu. Milletin gerçek temsilcileri ile halleşmek ve milletle anket yapmak hata payını asgariye indiriyor.

   Mevcut durumun 2015 seçimlerinden çok farklı olduğunu öğrendim. Umutlandım. Ülkem ve neslimizin geleceği adına sevindim. Çanakkale ruhundan esintiler hissettim. Yeniden birlik ve beraberlik umudu beni çok mutlu etti.

  Van, Hakkari, Mardin, Siirt, Batman, Diyarbakır….

  Evetle gümbür gümbür geliyoruz diyor bölge halkı . Sohbetimizden anladığım bu. Rabbim utandırmasın.

  Evet dostlar hayır cephesinin var güçleri ile son çırpınışlarının esbabı bu gerçeklik olsa gerek.

   Yenilen güreşe doymasa da biz önümüze konan sandıkları  EVETLER  ile patlatarak  kahpe ve alçak dünya zindelerinin  heveslerini kursaklarında bırakacağız. Çakma anket şirketlerinin güdümlü hayır mermilerinin işe yaramadığını , bundan sonra da yaramayacağını ve artık yeter söz milletin diyeceğiz.

   Diyeceğiz ki, bir daha böyle densizlikler yapmasınlar. Bu milletin ferasetinden korksunlar. Milleti koyun ,kuzu sıfatları ile yaftalamasınlar. Göbeğimizle kafamızla alay etmesinler. Yediklerimiz içtiklerimiz üzerinden bizi yaftalamasınlar.

  Yeter artık .

  Söz milletin.

  Sağlık ve mutluluk dileklerimle.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dr. Ali Akben Arşivi