GAVUR ELBETTE GAVURLUĞUNU YAPACAK

Dostlar azılı teröristi yakalayıp sonrada elini kolunu sallatarak  ona güle güle demek ne anlama geliyor? Düşünmeye değer ve ülkemizin içinde bulunduğu duruma göre yorumladığımız zaman da bize başka bir cepheden savaş bu.

Ama taşların bağlanarak sabitlendiği bir dünyada yaşıyoruz  ve akılla mantıkla insaf  izan ile de değerlendirme yapılabilecek bir durum söz konusu değil. Etrafta dolaşan köpek sürülerine atacak taşımızın çimento ile sabitlenmiş olması  bizi ye’se düşürmesin lütfen.

Gavurların bütününün ortak beklentisi bir çoğumuzun malumu.Güneyimizde ürettikleri mikrop denizinde boğulmamız için her türlü entrika ve kalleşlik serbest. Ne ahlak ne hak ne de hukuk bunların hiçbir kıymeti harbiyesi yok.

Müttefiklerimizin hepsi kuyumuzu kazmakla meşgul ve  ve alçakların  ar ve namus   damarları öylesine çatlamış ki, gizlemeye dahi gerek duymuyorlar. Azılı katil sürüsü ile kurdukları kirli ittifakla bizi dize getiremeyeceklerini anlayana kadar da bu kalleşlik devam edecek gibi.

İçimizdeki  bir kısım mutlu ve putlu azınlık bu gerçekliği bir anlasa ve böyle zor bir zamanda devletimizin mücadele ve gayretine biraz  omuz verse inanın kimse karşımızda dikilemez. Ama nafile. Onlarda böyle zor bir zamanda ayağımıza çelme atmak ve milletimizin birlik ve bütünlüğünü bozmakla meşgul.

Varsa yoksa külliye ve cumhurbaşkanı. O gitsin de varsın ülke bölünsün gibi garip bir psikolojik durum içindeler.

Devlet yetkililerimize Mevlam sabır versin.  İşleri gerçekten çok zor. İçerdekiler ayrı dışardakiler ayrı dert. Allah’tan mazlumlarımız ve garip gurebalarımız varda, onların yüzü suyu hürmetine düşmanlar , çatlasa da  patlasa da  bu günleri atlatacağız.

Birinci dünya savaşında Osmanlı dedelerimizi , hasta adam ilan ederek  öldürdük bitirdik  dedikleri gün, iman gücünden başka bir gücü kalmamış  Anadolumuzun mazlum insanının ahı ile paramparça oldular neye uğradıklarını şaşırarak arkalarına dahi bakmadan yakıp yıkarak ve çoluk çocuk demeden şehit ederek  def olup gittiler.

 Maraş harbini anlatan gazi dedelerimizin , hafızalarımızda canlı olan hatıratlarında aktardıklarını insanlık namına bir yere oturtmak mümkün değil. Tıpkı bugün yaptıkları  gibi o günde çoluk çocuk yaşlı kadın erkek ne varsa hepsini kurşuna dizerek gavurluklarını tescillemişler.

Böyle tescilli gavurlar 1992 de  aynı herzeyi Bosna’da gözlerimizin önünde yemedi mi? Afganistan Irak Suriye Libya Yemen Tunus Mısır say sayabildiğin kadar. Halkı Müslüman olan nerede ise bütün ülkelerde hala ayni herze an itibarı ile yenmeye devam ediyor.

Bir tek biz kaldık. Demir bilyeler olarak dişlerini ha bire kırmaya devam ediyoruz. Edeceğiz de. Allah devletimize milletimize zeval vermesin . Amin.

Entrika üstüne entrika. Kalleşlik üstüne kalleşlik. Alçaklık üstüne de alçaklık.

Alemi  kör kendilerini ise akıllı sayıyorlar. Ey alçaklar ha bire  üç maymunlar oyununu oynuyor ve cami avlusu etrafında dolaşıyorsunuz. Dikkat edin   bu millet uyandı artık. Yediğiniz her herzenin farkında . Çocuk kandırır gibi tavırlarınızla sadece size olan kalmamış güvenin artıklarını da tüketiyorsunuz.

Azılı teröristi serbest bırak sonrada dalga geçer gibi Türkiye isterse tekrar tutuklayabiliriz diyerek ark üstünden bostanlık bağışla . Diğer gavurların durumu da bundan farklı değil. Evvelsi gün BM de alınan  ateşkes i  tüm  Suriye’yi  uygulatmaya kalk .

 İslam dünyasının bugün içine düşürüldüğü durumda hiç rolü yokmuş gibi  davran ve insanlık namına yaptığımız barış harekatların da karşı çık . İnandırıcı olamadığınız gibi çok gülünç durumda olduğunuzun bile farkında olmayacak kadar aklınız kalmamış.

Bu halle mi dünyaya örneklik teşkil edecek ve dünya barışına katkı sağlayacaksınız. Ey Avrupa ey Amerika zekanıza ve yapay zekanıza güvenerek fazla ileri gidiyorsunuz. Aklınızın başınıza gelmesi için illa Osmanlı tokadı mı yemeniz gerek. Sağlık ve mutluluk dileklerimle.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dr. Ali Akben Arşivi