Erbakan, Hatipoğlu ve Erdoğan ile Kader Yolculuğu

Yıl 1990Erbakan, Erdoğan ve Nihat Hatipoğlu hocanın babası Haydar Hatipoğlu hoca, Hac için Mekke'ye giderler.

Haydar Hatipoğlu hoca; Erbakan ve Erdoğan'ı bir çadıra götürür. İçerde çok yaşlı olan Tahir Efendi vardır. Tahir Efendi, heyeti görüncehürmetle ayağa kalkar. Haydar hoca Erbakan'ın kulağına şaşkınlık ile "Sayın hocam, bu ihtiyar çok değerli bir Allah dostudur. Yanına bir çok devlet adamı, krallar geldi. Hiç bir devlet başkanı veya Kral için ayağa kalktığı görülmedi. İlk defa sizin için ayağa kalktı" der. 

İhtiyar Erbakan'a doğru yürür İhtiyar. Sanılanın aksine, Erbakan'ın yanından geçerek arka tarafta duran genç adama odaklanıp yanına gider. Ellerini hürmetle avuçlarının içine alır ve Arapça konuşurken Haydar Hatipoğlu tercüme eder. 

"Hoş geldin genç mücahid. Ölmeden seni görmeyi nasip eden Rabbime sonsuz hamdolsun. Sen beklenen komutanlardansın. Devletinin başına geçip küffara savaş açacaksın. Dünyada ümmeti uyandıracaksın. Yükün ağır, düşmanın çok olacak. Ülkene ve sana akla hayale gelmedik saldırılar olacak. Allah'ın inayetiyle hepsini bertaraf edeceksin. Bir avuç inanan kardeşlerini Allah sana yardımcı kılacak. Mazlumların duası seni dipdiri tutacak. 20 yıl çok sıkıntı cekeceksiniz. 20 yıl sonunda senden emaneti alacak komutan bir görünüp bir kaybolacak. O zaman ki zürriyetinden birisine benim adımı koyasın ki, büyük komutan seni tanısın. Seni tanıyınca Tahir baba'nın selamı var size dersin. Sonra ashabı kehfi uyandırıp Yemliha'yı komutan seçsin. Diğerleri de Yemliha'ya itaat edecekler. Evlat, selamımı ve öğütümü unutmayasın. Allahtan başkasına eğilmeyesin. Yükün ağırdır. Sabır, şükür ve namazla Allaha sığın" der ve geçip yerine oturunca, asasına yaslı biçimde Süleyman( a.s) gibi herkesin gözü önünde orada vefat eder. 

Erbakan dahil, herkes o an'a şahittir. Şaşkınlık içindedirler ve orada hitap ettiği kişi şimdiki Başkanımız Erdoğan'dır. Erdoğan'ın torunlarından birinin ismi, doğmadan yıllar evvel 1990 yılında o çadırda Ali Tahir olarak konulmuştur, bu olay o çadırdakiler arasında sır olarak kalmıştır. 

1993 te Medine'den ayrılmak istemeyen ve bundan dolayı gözyaşı döken Haydar Hatipoğlu hoca Medine'de o gün vefat eder ve Peygamberimize dünya komşuluğu ile şereflenir. 

Bu olayın her ayrıntısını öğrenen Kadir Mısıroğlu, sözün özünü şöyle toparlar. "Ben Tayyip Bey'in aklına değil, bahtına aşığım, bahtına güveniyorum. 

Yükü aziz olan çok  büyük bir devlet olacağız. Ben göremeyebilirim, görenler beni hatırlasın"!

Buradaki olayı Erbakan zamanında Milli Gazete yazarı Mustafa Özcan üstü kapalı dile getirmişti. Aslında olayın Diyarbakır Ulu Camii ve Hazro ile de bağlantısı var. Pkknın o camiyi ateşe vermesi detesadüfi değil.

BATI, ABD  ve AVRUPA yükselen TÜRKİYE istemiyor ve ERDOĞAN düşmanlığı yapıyorlar.

ÇÜNKÜ;

-Daha önce 1 ton Bor madeni 200 Dolardan satıyorduk şimdi Bor hammadde satışı yasaklandı. Artık Bor Karbür Üretip 1 tonu 300-400 bin Dolardan satıyoruz.

-Dünyanın en zengin toryum yatakları Türkiye'de bulunuyor. Toryumu işlemek için enerji santralları kuruluyor. Bir ton toryumdan elde edilecek enerji bir milyon ton petrolden elde edilecek enerjiye eşdeğer

-Yerin Yüzlerce metre altında Olağanüstü stratejik Teknolojik tesisler kurduk ve Dünya da söz sahibi olacağız.

-Uranyum Nükleer Santrallar hizmete girdikten sonra Toryum Reaktörler uygun bir zamanda yapılmaya başlanacak.

-Savunma ve Silah sanayiinde Avrupa ve ABD yibile geride bırakacak Teknolojilere kısmen kavuştuk ve onları da geçeceğiz.

-100 yıllık gizli kölelik anlaşmalarını tek tek yırtıyoruz, en az 150 yıldır Batının içimizdeki ajanlarını tek tek topluyoruz ve refüze ediyoruz.

-Madencilikte, Yazılım Yapay zeka da ve daha bir çok konuda Ortadoğu ve Avrupa’da da söz sahibi olacağız.

-yapılan operasyonlarla suriyede  8.500 km2 alanda 4 adet yüksekokul ve organize sanayi bölgesi yapıldı. Tarım ve çiftçilikle ilgili arazileri dahi ektirdi bölgeye  yerleşim hazırlıkları yapılıyor. 

Ekonomik sıkıntılar, Yunanistan’ın haylazlığı, Suriye durumu, mavi Akdeniz, Karadeniz yatırımları, enerji yatırımları, Afrika’ya yatırımları vs. bizleri özlenen sona doğru götürüyor.

Merak etmeyin 2023 daha güzel olacak!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Ömer IŞIK Arşivi