DOLAR BAHANE OYUN ŞAHANE

 Son  birkaç yıldır savrulmadık yerimiz kalmadı. Şükürler olsun ki ,dimdik ayaktayız ve çatlasalar da patlasalar da ayakta kalmaya  devam edeceğiz. Bu gerçeklik yüzünden ha bire bir yerlerimiz incitiliyor.

 Dostlarım, vatan bayrak din gibi kavramlar üzerinden oyun kurulamayacağını kör ve sağır kalleş dünyaya bizim milletimiz öğretiyor ve öğretmeye de devam edecek.

 Alçak düşmanın yediği herzeler saymakla bitmeyecek kadar fazla ve acımasız. Ne hak ne hukuk adalet ne de insanlık hepsi bu güruh için anlamsız ve değersiz. Varsa yoksa güç  kuvvet ve materyalist sapkınlıkları . Bu da bugüne kadar para etmedi. Şimdi belki de son kalan cılız kozları, dolar üzerinden yeni bir iş çıkarma peşine düştüler.

 Dolar ,bizim milletimiz için maalesef hala istikrar ve güven limanı. Buradaki bir sapma bir çoğumuzun aklını başından almaya yetiyor. Yıl başındaki oyundan zarar edenlerimiz olduğu halde bugünkü oyunun oyununa gelinebiliyor.

 Özellikle yerli işbirlikçi güruhun da desteğini alan  bu projenin siyasi ve ekonomik bacağının piyonu olan bu alçak  güruhun satmaya çalıştığı her olumsuz algıya karşı,  önce vatan diyerek oyunu bozalım.

  Hak-batıl savaşı dün olduğu gibi bu günde haçlı ruhu ile  devam ediyor. Kıyamete kadar da devam edecek. Önemli olan bizim durduğumuz yer. Bu zor günlerde şuculuk buculuk yaparak düşmanların ekmeğine yağ sürmek yerine ülkemizi idare eden hükumetimize sahip çıkalım.

 Cumhurbaşkanımıza zor günlerinde desteğimizi esirgemeyerek bileğini güçlendirelim. Küçük hesaplarla hayal satanların hayalini suya düşürmek bize düşüyor.

  Zor zamanlarda korunmamız için sigortalandığımız , maddi ve manevi desteğimizi esirgemediğimiz NATO, 15 temmuzda az kalsın ülkemizi işgal ediyordu. Çekiç gücün marifeti ile kandırılan kürt kardeşlerimizin başımıza açtığı beladan kurtulmamız hala mümkün olmadı.

 Şimdide Suudi üzerinden yeni bir dalga ile savrulmamız bekleniyor. Meseleyi iyi tahlil edelim. Düşmanın niyeti suyu bulandırmak ve havayı puslandırmak. Bulanık suyu ve sisli havayı seven aç kurtlar var karşımızda.

 Kör olası gözlerini diktikleri vatanımız elden gitmesin değerli dostlar. Bugün vatansız yaşayanlar ,dün bizim yaşadığımız süreci yaşayarak bu günlere geldiler. Bize bir şey olmaz kolaycılığına kaçmadan  hal ve gidişimizi bir kontrol edelim.

 Vatan varsa namusumuz malımız mülkümüz güvence altında olur. Vatan varsa başımız dik olur. Vatan ana demek. Teferruatlarda  birbirimize düşmeyelim. Sevelim sevdirelim sevilelim.

 Siyasi ve ekonomik saldırı altındayız. İç siyasi çekişmelerle zaman kaybetmeyelim. Dolar oyununa gelerek rızık sahibinin taksimini unutmayalım. Yediklerimiz rızkımız ,kalanının hesabını verebilenlerden  olmaya çalışalım.

  Sırca köşklerimizde rahat içerisinde yaşıyorsak ,cadde ve sokaklarda güven içerisinde yürüyorsak devletimiz sayesinde olduğunu unutmayarak ona ihanet içerisinde olmayalım.

 Son pişmanlığın para etmeyeceği günler için çalışan ihanet odaklarının yerli ve yabacı iş birlikçileri ile beraber olmayalım.

 Gaflet ve dalalet yolunun çıkmaz sokaklarında hayal dünyasında yaşayanları uyandırmak da başka bir görevimiz.

  Nehy-i anil münkerden sakınırken emr-i bil marufu kendimizden başlatarak yayalım. İstesek de istemesek de zaman tünelinin içerisinde hızlı bir şekilde sona doğru gidiyoruz. Sondan başa dönem şansımız da yok.

  Her halimiz ve her anımız kaydediliyor. İlahi hesapta kayıtlı halimizden utanmayacak şekilde yaşayanlardan olmamız dileği ile .

   Sağlık ve mutluluk dileklerimle.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dr. Ali Akben Arşivi