Mustafa BUĞDAY

Mustafa BUĞDAY

Diriliş ve uyanış vakti

Amerika ve batılı ülkelerin Türk ve İslam toplumlarına bakış açıları asla değişmedi ve değişmeyecek. Hukuk demokrasi ve insan hakları hususunda İslam’a uyguladıkları çifte standart mekanizmaları bin yıl önce nasıl işliyor ise hala aynı istikamet te işlemeye devam ediyor. Çükü Bedir savaşından tutun da Kudüs’ün fethi, Anadolu’nun fethi ve İstanbul’un fethine kadar aldıkları ağır yenilgileri unutamıyorlar. Ve bu hazımsızlık onları rahatsız ediyor içlerine sindiremiyorlar. Onların gözü ile ‘’nasıl olur da bedevi çöl Araplarından ve barbar Türklerden bu yenilgiyi alırız.’’ Tarih sayfalarına işlenen ve altın harflerle yazılan bu kutlu zaferlerimizi kabul edemeyip bunun bedelini ödetmeye ve öç almaya çalışıyorlar.

Bunu yaparken de insanlığa sığmayacak her türlü çirkin argümanları denemekten ve alçakça davranmaktan geri durmuyorlar ve durmayacaklar. Bu haçlı zihniyeti için Bedir, Malazgirt ve İstanbul’un fethi mağlubiyetinin bedeli kaç çocuk ve kaç yaşlı masumu katletmek ise gözlerini hiç kırpmadan öldürmeye ve zulüm etmeye devam edeceklerdir. ‘’Ta ki bizler İslam ümmeti olarak uyanıp silkelenip kendimize gelene kadar ve cihad ruhunu tekrar benimseyene kadar.’’ Artık yeniden dirilişin ve uyanışın vakti gelmiştir. Nitekim bunun uyanışın ve dirilişin en büyük örneğini küresel güçlerin içimizdeki hainleri kullanarak tertiplediği 15 Temmuz darbe girişiminde gösterdik.  Bu öyle kutlu bir uyanış ki İslam’a ışık saçıp insanlığa ümit olacak, zalimlere korku salıp mazlumlara güven verecektir.

  Ecdadımız olan kutlu tarihimizin şerefli kahramanları Çanakkale, Yemen ve Galiçya da nasıl ki 7 düvelde zalime ve kâfire karşı savaşıp her karış vatan toprağı için kanlarını ve canlarını verip bu kutsal toprakları bizlere emanet ettiler ise bizler de Türkiye ve ümmet olarak 77 düvelde zalimlere ve kâfirlere karşı savaşıp bu kutlu emaneti canımız pahasına koruyup muhafaza edeceğiz.

 Lakin şöyle bir söz var ‘’hain içerde olduktan sonra kapı kilit tutmaz oğul’’ diye. Maalesef hainler içimizde. Bu yüzden cephe de muzaffer olmamız güçleşiyor. Ama dedim ya artık dirilişin ve uyanışın vakti geldi diye. Uyanıyoruz ülke ve millet olarak Allah’a hamd olsun.  İçimizde ki tüm hainler ve alçaklar temizlendik ten sonra 77 düvelde zalime ve kâfire karşı gazve edip bu kutlu savaşta muzaffer olacağımız hususunda hiç bir kuşkum yoktur. Çünkü inanıyoruz üstünüz. Çünkü Allah bizimle beraber. Çünkü başımız da Selahaddin Eyyubi, sultan Alparslan ve sultan fatih gibi bir liderimiz, cephede de mus’ab bin umeyr ve Ulubatlı hasan gibi cenk eden mücahitlerimiz var. Şerefli ve onurlu ecdadımızın torunları olarak zafere ulaşmak için bir bedel ödemek gerekiyor ise o bedele selam olsun.

Ülke ve ümmet olarak dirilişimiz ve uyanışımız mübarek olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa BUĞDAY Arşivi