Devlet Katliam Yapar Mı?

Bu necip milletin çektiği çile; aslında, arşı doldurdu ve taşıyor. Ülkemize, ve milletin irade temsilcilerine yönelik olmadık iftiralar atıldı ve atılmaya devam ediyor. Son günlerde devletimizin ve milletimizin yegana istikbali güvenlik güçlerimize karşı bir karalama furyası meydana gelmiştir. Bu furya sözde katliam yapıldığına yöneliktir.

*

Zihniyetleri itibariyle köşeye sıkışmış olan bir takım kanla beslenen ideolojiler; yapılan siyasi ve askeri politikalardan dolayı köşeye sıkışmış durumdadır. Bu köşeye sıkışmışlığın belirtisi olarak da sürekli olarak siyasi kanattan  yapılan iftira kampanyalarından oluşmaktadır. Her fırsatta sınır bütünlüğümüzü tehdit etmenin yanında geliştirmiş oldukları stratejilerle huzursuzluk aşılamaya çalışmaktadırlar. Bu içi boş projenin nihayete ermeyeceğini bildikleri halde sürekli olarak saldırı halindeler. Aslında bu tamamıyla suçluluk psikolojisinin göstergesidir.

*

Devletimizin katliam yaptığını yerel ve ulusal basında haykıran bir takım çıkar ve menfaat gruplarının asıl amacının uluslararası platformları arkalarına alarak yapmış olduklar eylemleri meşrulaştırmaya çalışmalarıdır. Uluslararası anlamda desteği aldıkları zaman gerek siyasi hamleler, gerekse kazmış oldukları hendekleri haklı göstermeye çalışacaklardır. Fakat gerek teknolojinin gelişmesi gerekse bu milletin artık bilinçli bir toplum furyasını simgelemesi yapılan bu kadar manasız adımların boş olduğunu sergilemektedir.

*

Sokağa çıkma yasaklarının çıkmasıyla birlikte Güneydoğu'da bazı olaylara şahit oluyoruz; sosyal medya aracılığı ile... Bir evde kalmak zorunda kalan güvenlik güçlerimizin aynı evde uzun süre kalmaları sebebiyle içeride kullanmış oldukları gıda ürünlerinin parasını koyacak kadar vicdanlı, merhametli ve yiğit olan insanlar mı katliam yapıyor? Her fırsatta çocuklara sahip çıkan ve onların küçük bir tebessümü ile mutlu olan kocaman yürekli yiğitlerimiz mi katil...? Yoksa çocukları kanlı ve pis ideolojilerine alet eden zalimler mi katil sormak istiyorum.

*

Her fırsatta inkar eden; ve devletimize katliam yapıyorsun diyen zihniyet..! Artık size kimse inanmıyor. Kürt ağabeylerimiz, ablalarımız ve kardeşlerimizde inanmıyor. Güzel günler çok yakın... Tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Saygılarımla.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Orhan KOYUNCU Arşivi