Değişen güç dengeleri ve yaklaşan büyük savaş

Evet sevgili dostlar son zamanlarda Dünya’da dengeler bir hayli değişime uğradı. Bu değişimden pek çok ülke payını aldı. Pek çok Ülkede deyim yerindeyse ‘’deli’’ yani savaş yanlısı veya büyük bir savaşa tereddütsüz imza atabilecek liderler başa geçmeye başladı. Bu anlamda tıpkı 2. Dünya Savaşı’nda olduğu gibi Derin Dünya Kaoscuları büyük savaş için şartları oluşturmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Hatırlayalım 2. Dünya Savaşı’nda etkili olan Liderleri… İlk olarak akla gelenler Hitler, Mussolini, Stalin vs. gibi liderler hemen akla geliyor. 2. Dünya Savaşının hazırlayıcıları bu gibi kişileri ön plana çıkardılar ve şartları oluşturdular.

Özellikle baktığımız zaman günümüzde de benzer hadiseler mevcuttur. Suudi Kralı Abdülaziz’in ölümünden sonra başa geçen Kral Selman, Rusya Devlet Başkanı V. Putin,  ABD’de yeni seçilen başkan D. Trump vs. aynı planları kuranların başka bir oyunu…

Türkiye, Derin Dünya Yöneticilerinin planların tam ortasında bulunmaktadır. Bu bağlamda yapılan iç veya dış her operasyonda bir bakıyorsunuz ses ya Avrupa’dan geliyor, ya da ABD’den geliyor. Türkiye’nin Sevr Sendromundan çıkma gayreti birilerini fena halde rahatsız ediyor. Bu çok açık bir şekilde görülmektedir. Türkiye daha fazla kan kaybedemez. Bağırsaklarını temizledikten sonra emin olun ki yaklaşan büyük savaşta daha güçlü bir Türkiye görmek mümkün olacaktır. Dünya bunun farkında ama ülkemizde hala Milli meseleler ve milli hassasiyetlerde acımasız ve haksız eleştiriler devam ediyor. Türkiye içindeki bu hainleri temizlemeye devam etmelidir.  Ortadoğu ve Dünya’da kaos tam hızıyla devam ederken, bölgenin kaos mimarları da planlarını hayata geçirmeye devam ediyor. Bölge bu kadar hareketliyken, Türkiye’nin asla durağan olmaması gerekir. İkiyüzlü Batılı Devletler üç maymunu oynamaya devam ediyor. Bu bağlamda mazlumların umudu Türkiye’ye çok ihtiyaç vardır.

Dünya’da güç dengeleri büyük bir değişime uğruyor. İttifaklar sistemi iyice belirginleşmeye başlamıştır. İngiltere’nin AB’den çıkması Rothshild ailesinin büyük bir hamlesi idi! Rockefeller ailesinin de yakın zamanda Petrol piyasasından çekilmesi tesadüf değildir. Dünya’da güç dengeleri değişirken büyük savaşa doğru da hızlı bir gidiş var. Hillary’i seçtirtmeyen güç D. Trump’ın seçilmesini istediyse, bilin ki büyük savaşı öne çekmişlerdir.

Bütün bu olaylarda İsrail’in de çok fazla sesinin çıkmamasını da iyi analiz etmek gerekmektedir. Son zamanlarda Ortadoğu iyice şekillenirken İsrail’in çok fazla ortada sesinin çıkmaması, planlarının yavaş yavaş hayata geçmesinden dolayıdır. Artık Şeytanilerin ve Ruhanilerin savaşı başlamak üzere! Uzun yıllardır bölge buna hazırlanıyordu. Beklenen gün çok yaklaştı. Ve unutmayın ki Kudüs ve Ortadoğu’nun anahtarı Türkiye’dir. Türkiye olmadan bu kilidi açamazlar. Türkiye’yi oyun dışında tutmaya kararlılar. Ama bu sefer umdukları gibi olmayacak! Türkiye=Bölgenin Anahtarı… Yani biz olmadan olmaz.

Evet sevgili dostlar bölgemizde ve dünyamızda önemli gelişmeler olurken, Türkiye Nisan ayında tarihinin en büyük referandumu ile karşı karşıya kalacak. İşte Türkiye’nin ve bölgenin kaderi de buradan çıkacak sonuçla netleşecek. Bu referandum tabii ki Başkanlık seçimi referandumu olacak! O zaman Derin Dünya Yöneticilerinin üstte de bahsettiğim içteki işbirlikçileri bu süreçte devreye çokça sokulacak. Bu ekip malum siyasi düzendeki eski ekiptir. Bunu da hep birlikte göreceğiz. Kimleri kastettiğimi umarım anlamışsınızdır. Bir zamanlar Ak Parti içinde olup da şimdi olmayanlardan bahsediyorum…

Özellikle Başkanlık seçimlerinde en önemli viraj ise Mart ayı olacak gibi! Mart’ta Türkiye’de iç çatışma ve doğrudan müdahale şeklinde bazı olaylar vukuu bulabilir. Kaos düzeninin mimarları Mart ayında kanlı eylemler hazırlığındadır. Özellikle bu ay Türkiye için çok önemlidir. Kurumlarımız ve gerekli yerler bu konuda uyanık olmalıdır. Umarım Başkanlık seçimlerinden önceki bu son viraj ölüm virajı olmaz.

Bakalım gelecek dönemde yeni düzende Dünya’yı, Ortadoğu’yu ve özellikle Türkiye’yi neler bekliyor hep beraber göreceğiz.

Ve son söz: ‘’Dünyada olup bitenleri iyi okumalı ve idrak etmeliyiz. Hak ile batıl arasındaki büyük savaş çıktığında tarafımızı bilecek kadar ilim ve cesaretimiz olmalı’’

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Koray Kamacı Arşivi