DEAŞ pusuda

İnsan denen yaratığın canavarlaştığında yapabileceği olmaz denen o kadar çok savrulma var ki, normal insanları hem ürkütür hem de korkutur. Avrupa ve Amerika’dan gelen Müslümanlara yönelik birçok olumsuz yaşanmışlık var. Şeytan ayetleri ile Danimarka’da ortaya çıkan ucubeyi hatırladığımızda veya İslamofobi olarak oluşturulan algının meydana getirdiği korkuyu düşündüğümüzde demek istediklerim daha acık ve sarih hale gelir.

Yeni Zelanda da Cuma namazı kılan Müslümanları arkadan kalleşçe ve hunharca katleden kafirin kullandığı otomatik silahın üzerindeki şifrelerin anlamına vakıf oldukça işin içinde başka işlerin olduğu ve küfür tek millettir gerçekliği ile karşılaşıveriyoruz. Alçak yaratık öyle bir yerden vuruyor ki,   yakın bir gelecekte DEAŞ denen o karanlık yapıdan cevabı verilerek bulanık havayı seven kurtların dansı başlatılacak.

Bu dansa hazırlık mahiyetinde olmasa Cuma namazını kana bulayan kâfirin silahında onlarca açık şifre ve sayfalarca da hezeyan dolu tehdit olmazdı. Şifreleri okuduğumuzda Müslüman gâvur savaşının günümüzde nasıl başlatılacağının bilgilerine de ulaşmak mümkün. Endülüs’ten Osmanlıya, Türkiye’mizden Avrupa Müslümanlarına kadar tahrik ve tehditler var.

Korkudan ziyade tedirgin olduğum konuya gelince, Namaz sırasında Müslümanları katleden kâfir direkt DEAŞA selam yolluyor ve kullandığı şifreleri ile de sıra sende. Sende Hristiyan veya başka batıl bir dini mekânı benim gibi vur ve devam eden haçlı seferlerine bir hareket getir diyor.

Haçlı seferlerinin başlatıldığı tarihi hatırlamayanlarınız olabilir.11 Eylül ikiz kuleleri vurarak Amerika’ya ölüm diyenlere karşı Bush denen kâfirin ağzından dökülmüştü bu savaşın başlatıldığı. . O günden bu güne aradan 18 koca yıl geçti. Haçlı saldırıları ile yok edilen ülkelerin halkının ekseriyeti Müslüman. Bu arada onlarca Müslüman liderin hayatına da son verildi.

Bu gerçeklikler seçime günler kala bizlerin aklını başına toplamalı. Sağduyu ile vakar içerisinde devletimize ve milletimize sahip çıkmalıyız. Gözünü ateş bürümüş kâfirlerin tuzaklarına karşı birlik ve bütünlüğümüzü perçinlemeliyiz. Cuma namazı için saf tutmuş Müslüman kardeşlerimizden şehit olanlara Rabbim rahmeti ile muamele eylesin. Yaralı kardeşlerime de acil şifalar diliyorum..

 MANEVİ AMELİYAT

   Son günlerde garip olaylara ve duyumlara sık şahitlik eder oldum. Derdine çare ve çözüm bulamayan bazı hastalar denize düşüp yılana sarılan insanlar gibi davranıp hata üstüne hata yapıyor. Öyle hatalar ki, insanın aklına ve mantığına hatta hafsalasına sığmayacak kadar büyük.

Yıllardır tanıdığım ve hastalandığında şifasına vesile olduğum bir hastam dün gelip hocam beni manevi olarak ameliyat ettiler demez mi. Allah Allah.  Ameliyatın manevisi nasıl oluyormuş diyerek sorularımı art arda sordum. Aldığım cevap içimi sızlattı ve bu hallere bu toplum nasıl düştü demekten kendimi alamadım.

 Dostlar nereye doğru gidiyoruz? Aklın vicdanın insafın giderek zayıfladığı bir topluma doğru bu hızla gitmeye devam edersek korkarım ki, insanlardaki güven duygusu yok olup gider bedeli de burnumuzdan fitil fitil gelir.

 Hastamın anlattığına göre manevi ameliyat yapan akıldanenin şekli şemaili insana benziyor. Ama yaptığı şey en hafifinden insanların saf ve temiz duygularını iğfal etmek. Yaşı 70 işi bitmiş bir bunama hastası olarak algıladım hastamın anlattıklarından.

 Hastama haklı olarak şu soruyu yöneltmekten de geri durmadım. Be kardeşim ne işin var böyle kaçık bir adamın yanında? Cevap beklediğim tarzda bilindik geldi. Hocam bir arkadaşım gitmiş ve para mara almıyormuş Allah rızası için bakıyormuş bende bir görüneyim neyim varmış anlamak için gittim.

Hastamın aklından şüphe etmediğim için bayağı bir sinirlenerek konuştum ve bu yaşanmışlıkları isim vermeden yazacağım ki, başka masum insanlarda bu tuzağa düşmesin. Değerli okurlarım lütfen aklınıza mukayyet olun. Hayal tüccarlarının sattığı boş vaatli şifaları satanlardan uzak durun.

 Yüce dinimizin adını ve efendimizin sünnetlerini para karşılığı satma şerefsizliğini gösterenleri her kim olursa olsun dinlemeyin. Onların içi boş retorikleri sizin saf ve temiz duygularınızı kirletmesin.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dr. Ali Akben Arşivi