Z. Abidin KIYMAZ

Z. Abidin KIYMAZ

‘Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kurban olun’

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan 2002 yılında parti teşkilatlanması için kolları sıvadığında Türkiye’de yeni bir sese susamış bir toplum vardı. O dönemin siyasi yasaklısı Erdoğan halktan biri onlar gibi yaşıyor, islami değerlere bağlı, kuran kıraati bilgisi, muhafazakar söylemleri, islami hassasiyeti yüksek kesimde karşılık buldu.

Bölgemizde de Adıyaman, Maraş, Urfa, Antep ve Elazığ seçmen profili de uç aşağı beş yukarı biri birine yakın illerdi. Ak Parti teşkilatlanırken bu illerde ilgi odağı oldu. Ak partili her kim geldiyse Adıyaman ve bölgemizde coşkuyla karşılandı , yeni hareketin lideri Recep Tayyip Erdoğan da ötelenmiş baskı altına alınmış bir halk çocuğu olarak Adıyaman’da her zaman ilk günkü heyecanla karşılandı kucaklandı baş tacı edildi.

Hafta sonu Adıyaman’da halka hitap ederken ilimizin en ücra köşelerinden çoluk çocuk genç yaşlı büyük bir kalabalık programın sonuna kadar pür dikkat dinledi elleri patlarcasına da alkışladı ve gözyaşlarıyla uğurladı.

Adıyaman bu 15 yıllık süreçte duble yol, modern hastaneler, doğalgaz, üniversite ve nıssıbı gibi önemli köprüyle de doğudan batıya karayoluyla bağlandı, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Peki AK Parti yerel yönetimlerde hele de Adıyaman merkezde 15 yılda ne yaptı derseniz Saat kulesine bir kaide, son donemde halk otobüsleri ve süs olarak inşa edilmiş kullanılması yerine de mümkün olmayan bir otogar.

Geriye dönüp bir bakın 15 yılı boşa yerel yönetimde heba olmuş, arabanızı park edecek bir yer bulmayı bırakın, yayaların yürüyeceği kaldırımı olmayan köye benzer bir yerde halk yaşıyor. Adıyaman’da adam gibi bir park yok, semt sahaları yok, tiyatro salonu yok, sinema salonu yok, sanat merkezi yok, Hamam yok, planlı yapılaşma yok, tarihi dokuları imha edilmiş, 500 yıllık kalesi surlarıyla beraber çalınmış kaçırılmış öksüz yetim bir kent.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 15 yılda yaptığı çalışmalar, yurt içi yurt dışı seyahatleri yaptığı açılışlar toplantılar vizyonu ve çabası göz önüne alındığında yiğidi öldür hakkını yeme derler insan üstü bir gayreti var. İstanbul da denizaltından tren geçirdi bizimkiler yerel yönetimlerde 15 yılı adeta laklakıyla geçirip gittiler. Sadece laklakı olsa rüşvet söylentileri Fetöcülere sağlanan yerel imkanlar ve Adıyaman halkının sırtına eski deyimle 300 trilyon borç bırakıldı.

Mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bakıyorum koşturmaktan sesi kısılmış, bizim yerel idarecilerde arkasına saklanmış coşkuya eşlik ediyorlar. Kurban olun Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 15 yıl ardına saklanıp gününüzü gün ettiniz. Belediye olarak halka ne hizmet verdiniz onun hesabını verin?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Z. Abidin KIYMAZ Arşivi