Abdulbaki GÜNIŞIĞI

Abdulbaki GÜNIŞIĞI

Başkan Erkoç bunu hak etmemişti

Büyükşehir belediye başkanı Sayın Mehmet fatih Erkoç beye büyük haksızlık yapılıyor. Kahramanmaraş büyük şehir belediye başkanı olmadan önce, taahhüt ettiği bütün hizmetleri başlatan, büyük bir kısmını da bitiren Sayın Erkoç, sanki büyük bir suç işlemiş gibi muamele görmektedir. Kahramanmaraş Sayın Erkoç’u bir dönem daha belediye başkanı yapacak ve bütün hizmetlerinin tamama erdiğini görecekti.

Her yeni seçilen başkan, eskisinin işlerini adam gibi tamamlamadığı gibi, kendisinin taahhütlerinin peşinde koşacağından, yarım kalmış hizmetler sadece israf edilmiş varlıklar olarak kalacaktır. Sayın Erkoç, halkın elinin değmediği ve gözünün görmediği çok büyük hizmetler yapmıştır. Merkezde oturan insanlar, Maraş’ımızın elli yıllık kirli sularını temizleyecek büyük arıtma tesisinden habersizdir. Kahramanmaraş’a ne hizmet yaptı diyen nankörleri geçiyorum, sıradan insanlar bu arıtma tesisinden habersizler. İnsanlar gördüklerini bilirler. Gaybe iman ayrı bir mevzuu. Fakat belediye hizmetlerinden en çok görülen park ve bahçelerdir.

Park ve bahçe hususunda Maraş’ımıza en büyük bahçeleri kazandıran sayın Erkoç olmuştur. Ben bu bahçelerin sadece yapıldığı süre içinde rekreasyon isminin kullanılmasını tenkit etmiş, mümkünse bahçe tanzimi gibi Türkçe isimler kullanmamasını eleştirmiştim. Yiğidi öldür hakkını yeme. Ak parti Kahramanmaraş teşkilatı, bu değerli hizmetleri yapan kendi belediye başkanını harcamıştır. Kaybeden Maraş olmuştur. Sayın cumhurbaşkanı kendisinden önce İstanbul belediye başkanı olan Özen’in yarım bıraktığı her eserini tamamlamış ve açılışa çağırarak İstanbullunun gönlünü kazanmıştı. Sayın Erkoç bey bu güne kadar Maraş’ta büyük ölçüde hizmetler yapmıştır. Kapalı ve açık otoparklar, Kahramanmaraş sanayisinin yeni kısmının yolları ve alt yapı çalışmaları, köylerin tümüne götürülen parke taş ve yol hizmetleri, ilçelere yapılan park ve bahçeler, yedi kuyular kayak merkezi gibi saymakla bitirilemeyecek büyük hizmetlerin banisi olmuş bu hizmet adamı, bu gün sanki hiç yokmuş muamelesi görmektedir.

Ahde vefa, takdir ve teşekkür etmeyi Kahramanmaraşlı unuttu mu. Bell iki Ak partinin önemli!!! İnsanlarını mutlu etmemiştir. Yeni seçilecek aday sanki seçilmiş ve makama gelmiş te her işi o yapıyormuş, Erkoç hiçbir iş yapmamış ta bu bey yapacakmış gibi bir hava görüyorum. Sayın Güngör iyi bir bürokrat olabilir, iyi bir belediye başkanı olabilecek mi onu zaman gösterecek. Fakat burada gayet iyi bir belediye başkanı var idi ve Maraş ona bir dönem daha verecek ve hizmetlerinin bitimini görecekti. Yeni başkanın, hazırlık safhası, yeni kadro der iken en az iki sene kaybı. Bütün bunları yaşayan yeni kadro daha hizmet sözünü ağzına almadan süresi bitecek ve Kahramanmaraş bu sefer bu kişinin hiçbir iş yapmadığını söylemeye başlayacaktır. Gaziantep’i örnek gösteren Maraşlılar, daima kendi ayağına sıkan tiplerdir. Maraş’ımızı dışarıdan gelip görenler takdir eder iken, her yapılana dudak büküp beğenmez, Antep şöyle Antep böyle diyenler daima bu ile zarar vermişlerdir.

Sayın Mehmet Fatih Erkoç Bey’e hizmetlerinden ötürü kendi adıma teşekkür ediyorum. Ne demiş atalarımız. Yap bir iyilik at denize, balık bilmez ise Halık bilir. Ben fatih başkanın gayet başarılı bir başkan olduğuna kaniyim. Gerisini Rabbim takdir eder. Kendisine teşekkür ediyor ve gelecek hayatında başarılar diliyorum. Her şey Rabbimin rızası içindir. Vesselam.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdulbaki GÜNIŞIĞI Arşivi