Aynada kendinizi nasıl görüyorsunuz?

Bugün 5 Kasım 2018

Ak Parti Belediye Başkan aday adayı başvurusunu almaya başladı. En çok aday adayının Ekinözü ilçesinden çıkacağı iddia ediliyor.

Ayrıca Elbistan, Afşin, Göksun, Andırın ilçelerinde de başvurularının bir hayli fazla olacağı öne sürülüyor.

Kahramanmaraş Onikişubat ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanlığı için hayal kuranlar hatta danışmanları bile belli olan malum isimlerin hangileri bu süre içinde başvuru yapacak doğrusu çok merak ediyoruz.

Belediye binalarının inşaatlarını gezerek şu oda benim için iyi olur diye böbürlenen isimleri göreceğiz. Başvuru yapabilecekler mi?

Belediye Başkanlarının yüzüne karşı kırk takla atan arkasından ise demedikleri sözleri bırakmayan bukalemun tipli insanlar sizleri bu milletin tanımadığını mı sanıyorsunuz?

Geçmiş yıllarda gariban vatandaşın elindeki yeşil alan, sosyal tesis gibi imarda gösterilen arazileri çok ucuza kapatıp sonra da ticari ve konut alanlarına çevirerek para kazanan, insanların sırtlarına basarak servet sahibi olanlar sizleri bu milletin unuttuğunu mu sanıyorsunuz?

Hayatın bir cilvesi olarak parti yönetimlerinde yer alınca küçük dağları (haşa) ben yarattım havasına girerek burnundan kıl aldırmayan sosyal medya hastalarını bu milletin tanımadığını mı sanıyorsunuz?

24 Haziran’da Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçiminde ayrı ayrı tercih yapan seçmen oynanmak istenen küçük oyunların farkında değil mi?

Beyler;

“Bu gün meydan açılıyor. Bakalım hanginizin yüreği yetecek başvuru yapmaya?” Çünkü biz sizi eskiden de biliriz.

“Ses olur görüntü olmaz!” İşiniz gücünüz dedikodu yapmak, çalışmak isteyen insanların başarısını kıskanmak ve küçültmek için emek harcarsınız. Ha birde para kazanma maharetiniz iyidir. Haram helal o kadar da ehemmiyet taşımaz. Ancak konu din iman olunca da Bağdat Müftüsünden de aşağı kalmazsınız…

Hani bir söz var ya;

Biz kırk kişiyiz birbirimizi biliriz diye…

Şimdi soruyorum;

“Siz hiç aynada kendinize bakmıyor musunuz?”

Bir aynada kendinizi sorgulayınız. Etrafınızda paranızın hatırı için size yalakalık yapanların sözüne çok itibar eder ve ona göre adımları atarsanız. 12 Kasım’dan sonra sudan çıkmış balığa dönerseniz.

Bu arada İtfaiye Binasında yapılan bir defile ve bunun sonrasında yazılan birçok ahlaksız benzetme ve yorumlara baktığımda sosyal medya ve internet yasasının hemen çıkartılması gerektiğini düşünüyorum.

Neyse yeniden adaylık sürecine dönecek olursak meydan açıldı şimdi bu meydana yiğitleri bekliyoruz…

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mehmet TAŞ Arşivi