Z. Abidin KIYMAZ

Z. Abidin KIYMAZ

AKŞENİR'İN ARDINDA KİM VAR?

MHP'de Haziran seçimleri sonrası genel merkezi idare edenler açığa düşünce, hayatını ülkücü harekete adamış kesim tabanda harekete geçerek, demokratik yollardan istihbaratçı unsurları ayıklamak için kongre kararı çıkarttılar.

Kurultaylar kongreler parti dernek ve Stk ların en üst yönetimidir önemli konularda üst kurulun delegenin fikrine müracaat edilir.

Planlı ihanet içresinde bulunanlar delegenin yakalarına yapışmasını önlemek için kendilerince tedbirler almışlar ona göre tüzüğü dizayn etmişler. Ülkücü ideallere hayatını vakfetmiş isimlerden Meral Akşener hanımla İzmit Ülkü ocaklarında Nazife Kandemir başkanım döneminde 80 li yıllarda tanışıklığım var. fakat kendisiyle fazla hukukum olmadı. Meral ablay'la en son dört yıl önce iş adamı Mehmet Saclı'nın düğününde Hasan Hüseyin Türkoğlu ile aynı masada yemek yedik orada da Meral hanıma ikili olarak '..abla MHP genel başkanlığına aday ol genel başkan seçilirsin ve ilk seçimde sizinle MHP en az %25 oy alır' demiştim. Meral Akşener '..Devlet beyle siyasete beraber devam ediyoruz benim genel başkan adayı olarak karşısına çıkmam şık olmaz' demişti. Tabi o zamanki şartlar ve durumlar değişti. Bu gün Meral Akşener MHP'yi yönetmeye talip olmuş yurt genelinde yaptığı gezi temaslar ve mitinglerde karşılık bulmuş Türk halkı onu bağrına basmıştır.

Meral Akşener'in toplumda karşılık bulması her kesimden ilgi görmesi bizleri sevindirmiş ama bazı kesimi de ürkütmüş olmalı ki özellikle sanal alemde paylaşımlar yapan bu kesim rahatsızlıklarını gizlemiyorlar da.

Meral Akşener'in birden böyle yükselmesi neden?

Ardında kim var? Kimler bu mitingleri organize ediyor? soruları gündeme getiriyorlar Bu meraklı arkadaşlar nedense 850 bin liraya alınarak bakana kurye ile getirilen kol saatinin akıbetini hiç merak etmediler. O arkadaşlarımız önce bu saatin akibetini araştırıp öğrensinler Meral Akşener her harcama ve çalışmasının hesabını hem Türk adaleti önünde hem de kamuoyu önünde rahatlıkla verir.

Meral Akşener neden bu kadar yol aldı diğer adaylardan daha fazla ilgi görüyor sorusuna gelince, MHP içerisinde-dışında siyaseti amaç değil araç olarak gören ülkücü isimlerden Ramazan Akgün, İsmail Türk, Servet Avcı, Zeynel Abidin Kıymaz, Prf. Dr. Sezgin Çelik, Av. Yavuz Ceylan, Av. Uğur Tarhan, Ali Çolak, Tuncer Akşener, Yılma Durak ve Hasan Baltacı gibi yüzlerce ülkücü Meral Akşener'le ülkücülerin iktidar olacağına inandıkları için Meral Akşener'in yanında duruyorlar. Bu duruş haliyle sinerji meydana getiriyor, Milliyetçi taban bu isimlere bu kadroya inanıyor güveniyor. Meral Akşener'in ardında kendini Türk-İslam ülküsüne adamış ülkücü milliyetçi milyonlar var. Fincancı katırlarının ürkmesi de bundan.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Z. Abidin KIYMAZ Arşivi