Adnan Oktar akıllı mı?

Ülkemiz günden güne içindeki safraları atarak sağlıklı ve sıhhatli olma yolunda hızla ilerliyor .Başkanlık sistemi veya başka bir isimle de olsa Allah’ın izni ile yeni Türkiye’yi bundan sonra kimse bu hızından alıkoyamaz.

Seçim öncesi içişleri bakanımız  seçim  sonrası olacakları özetlerken içimizi acıtan bazı nahoşluklardan bahisle  üstü kapalı   olarak  ima etmiş ve teknik takiplerden bahsetmişti. İşi sağlam yapmak ve yüze göze bulaştırmamak için bu teknik takipler önem arz ediyor sanırım.

Geçen hafta yapılan operasyondan anlıyoruz ki, bu takiplerden bir tanesi Adnan Hoca gurubu içinmiş.  Nereden anlıyoruz? Tutuklanma ve sorgulama sürecindeki çabukluk ve delillerden.

Sırada başkalarının var olduğunu tahmin ediyorum.

Çünkü ülkemizde masum halkımızın samimi duyguları üzerinden proje geliştiren  çok sayıda sapık cemaat ve grup var. Bunlara cemaat demek ne kadar doğru bilemem ama tarzlarına baktığımızda birbirine benzerler ve amaçları da dinimizi yozlaştırmak . Ortak isimle anacak olursak sapık ve sapkın dini duyguları sömürme ve dini söndürme cemaati diyebiliriz. Bu cemaatlere yüce dinimizi inkıraza götürme görevinin verildiği ile ilgili kuvvetli delillerin olması hasebi ile ümmetin dikkatli olması da elzemdir.

Dostlar Adnan Oktar’ı bendeniz Bakırköy akıl hastanesinde yattığı yıllardan beri tanır ve yaşattığı kepazeliklere de pek bir anlam veremeden takip ederdim.  Benim hekimlik tecrübeme ve akıl hastanesinde  yattığı dönmedeki tutum ve davranışlarına da bakarak akıl hastasından çok kişilik bozukluğu düzeyinde bir sapmasının olduğunu düşünürdüm.

Bugün geldiğimiz noktada yıllar içerisinde yaşadığım ve tecrübe ettiğim hastalar ve hastalıklar iler ilgili  aynı kanaatte olduğumu  açık kalplilikle ifade etmek isterim.

Bu gerçekliğe rağmen adli kurumlarımız bu şahısla ilgili hastalık bahanesi ile bir işlem yaparlarsa yadırgayacağımı şimdiden beyan ediyorum.

 AH AMERİKA VAH AMERİKA

Senin ne olduğunu yaşadığım bunca yıllık tecrübemle zaten biliyordum. Ancak bilmeyenler ya da bilmiyor numarasına yatanlar için  son günlerde yaşadığımız garabetlerle  Amerika’nın durumu  açık seçik ortada. Bundan sonra  amalı,  mamalı, fakatlı bir bağlaçla bu durumdan vazife çıkartmaya kalkanları yakından takip etmeliyiz.

İçimizde  dost görünümlü o kadar çok kötü fikirli yaratık var ki,  sayısına bereket diyemeyeceğim. Bunlar şimdilik seslerini çıkarmıyorlar. En küçük bir kaos kargaşa veya Allah korusun ekonomik bir çalkantıda  seçim öncesi günlerde olduğu gibi borazanlarını alıp  gürültü kirliliğine sebep olabilecek kadar yüksek perdeden esip gürlerler. Bunların büyük bir kısmının arkasında da stratejik ortağımız(!) ve müttefikimiz (!) Amerika var.

Amerika ki, işid,deaş,pkk,pyd , ypg   hatta ülkemiz dışında tehdit oluşturan başka adı işlam olan terör örgütlerinin ve Mısır ,Suud , yavru Arap kabileleri  ve terörist İsrail gibi Ülke görünümlü ucubelerin yani hepsinin hamisi.

Bizim de  stratejik ortağımız ve müttefikimiz.

Allah korusun ya stratejik düşmanımız olsa  acaba daha başka ne garabetler  yaşardık doğrusu akledenlerin bu durumu iyi düşünmesi lazım.

Dostlar Amerika’nın  yediği herzeler  son günlerde açık ettiklerinden çok ama çok daha fazlası ile yetti arık denecek kadar fazla ve akla mantığa da uyan yanı yok  . Eceli geldi de bizimle uğraşarak   inkirazını geciktirmeyi deniyorsa amenna . Yok yaptıklarım   yanıma kâr  kalır  diyorsa kusura bakmasın bu davranış onlara ummadıkları hüsranı beklemedik yerden gösterecek.

Sabır ve sebat sıfatlarına ihtiyacımız her zamankinden daha fazla.

Birlik ve bütünlüğümüzle yıllardır oynadılar. Şükür alt edemediler. Şimdide ekonomimizle  oynuyorlar. Kervanımız yürüyor çok şükür. Güle güle ürüsünler.  Sağlık ve mutluluk dileklerimle.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dr. Ali Akben Arşivi