15 TEMMUZ’U UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ

15 Temmuz 2016 tarihinde akşam saat 21.00 sularında FETÖ terör örgütü üyeleri son kale olan Türkiye Cumhuriyeti Devletini yıkmak için Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki hainleriyle birlikte hain bir eyleme kalkıştı.

Türkiye’yi Suriye ve Irak örneğinde yaşadığımız gibi bölmek, parçalamak ve iç savaş çıkartmak için attıkları bu alçakça adımı Türk Milleti sokaklara inerek önledi.

O gece tankların önüne elindeki Türk Bayrağı ile çıkan şehitlerimizi, gazilerimizi bu millet yüreğine gömmüş, şehit aileleri baş tacı yapmıştır.

Millet eliyle verilen yetkiyle bu millete 15 yıldır hizmet eden Ak Parti iktidarını ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bertaraf etmek isteyen kökü dışarıdaki bu hain örgütün yaptığı bu vatan hainliğini milletimiz hiç unutmayacaktır.

Güzel ülkemizde yaşayan bütün insanlar ellerine aldığı Al Bayrağımızla meydanlara çıkarak, ölümü elinin tersiyle itmiş, bayrağına, milletine ve devletine sahip çıkmıştır.

Bir ay her akşam Türkiye’nin bütün şehirlerinde meydanları çoluk, çocuk, yaşlı genç bütün millet doldurmuş, darbeye hayır demiştir.

Dünya’da bir örneği olmayan Türk İstiklal Savaşı benzeri ikinci İstiklal Savaşı Destanı yazan bu millet, söz konusu vatan olduğunda ne yapması gerektiğini her zaman bilmiş ve bu adımları atmıştır.

15 Temmuz Demokrasi Bayramı ilan edilmiş, bir hafta boyunca o acıların unutulmaması için bütün ülkede ve dış temsilciliklerimizde çeşitli proğramlar yapılmaktadır.

Kahramanmaraş’ta bir hafta boyunca bu hain darbe girişimi ile ilgili etkinlikler yapılarak, gelecek nesillere uyanık olmamız gerektiği hatırlatılacaktır.

Bu millet 15 Temmuz hain darbe girişimini hiç unutmayacaktır. Bu hain darbe girişiminde tankların üstüne çıkarak ölümü yenen ve bu vatan uğruna şehit düşen vatan evlatlarına Allah’tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimize de sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum.

Biz 15 Temmuz’u unutmayacağız.

Unutturmayacağız.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mehmet TAŞ Arşivi