Z. Abidin KIYMAZ

Z. Abidin KIYMAZ

11. Gap Oscarı Muhteşemdi

11.GAP Oscar’ı ödül törenini adına yakışır bir katılım ile gerçekleştirdik çok şükür. Bölgesel GAP Gazeteciler Birliği olarak Adıyaman merkezden dünyanın dört bir yanına uzanan, ödüle layık görülen herkesin gönül rahatlığı ile Adıyaman'a gelip ödülünü aldığı bir güveni tesis ettiğimiz için çok bahtiyarız. Bu ölçekte bir yapılanma "taşra" olarak tasvif edilen Anadolu da bir ilktir ve bugüne kadar bir benzeri de olmamıştır.

Cumhurbaşkanlarının, Bakanların, Belediye başkanlarının, ünlü sanatçıların buluştuğu, yeteneklerin, fedakârlıkların taltif edildiği GAP Oscar’ları bir platform olarak Adıyaman'dan Türkiye'ye ve dünyaya açılmaktadır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da objektif kriterlerle seçmeye, onore etmeye devam edeceğiz.

GAP Oscarları vesilesiyle her yıl Adıyaman'da buluşan ve değişik mesleklere mensup onlarca insan, bölgenin tanıtımı, ekonomisi için birer elçi olarak dönmektedirler.

İlimizin Cemiyetimizin, GAP Bölgesinin yanı sıra Türkıyenın dünyada tanıtımına önemli katkı sunan bu organizasyona emeği katkıları olan başta genel yönetim kurulu üyelerimize, davetimizi önemli bulup binlerce kilometrede uzaklıktan her türlü riski tehlikeyi göze alıp törene katılan değerli konuklarımıza teşekkür ediyorum.

 Ev sahipliğiyle Adıyaman Valiliği, Belediye Başkanlığı, Adıyaman Üniversitesi yöneticilerine teşekkür ediyorum.

Eksikler noksanlıklar yokmuydu tabiî ki vardı. Bu organizenin Adıyaman’a bölgeye kattığını görüp eksikleri tamamlamak için yapıcı öneri ve eleştiri yapanlara uyarıları için teşekkür ediyorum.

 Laf olsun diye görmezden gelmeye çalışan, çağrıldığı halde mazeretsiz katılmayan arkadaşlara, bununla da kalmayıp önyargılarıyla küçümseyip eleştirmeye kalkanlara en güzel cevap XII.GAP Oscar’ı olacaktır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Z. Abidin KIYMAZ Arşivi