1 Mart Muhasebeciler Günü Kutlandı

1 Mart muhasebeciler günü Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası başkanlığınca bu sene çeşitli etkinliklerle kutlandı.

SMMMO başkanı Arif ŞEN tarafından sabah 9,00 da Atatürk anıtına çelenk koyma merasimi ile başlandı. Törende Oda yönetimi ve mali müşavirler ile birlikte Vergi dairesi başkanı Sayın Bülent KOÇAK ve defterdar Osman KOÇAŞ ta hazır bulundular.


VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ZİYARET EDİLDİ

Daha sonra Kahramanmaraş SMMM Odası başkanı Arif ŞEN ve oda yöneticileri Abdullah KALIN, Abdurahman ÜZÜM ve Halid ALCI  önce vergi dairesi başkanı sayın Bülent KOÇAK ı  makamında ziyaret ettiler. Samimi bir ortamda geçen ziyarette vergi dairesi başkanı sayın Bülent KOÇAK’ a  SMMM odası başkanı Arif ŞEN in çiçek takdim ederek  muhasebeciler gününü kutladılar.


Yapılan bu ziyarette vergi dairesi başkanı Bülent KOÇAK “ Sizleri bizim yardımcılarımız olarak görüyoruz “ dedi. Önümüzdeki günlerde yeni çıkan yapılanma ile ilgili olarak ta, mükelleflerin bu yasadan faydalanmaları hususunda mali müşavirlere çok iş düşeceğini belirtti. 


SMMM odası başkanı Arif ŞEN ve oda yönetimi defterdar sayın Osman KOÇAŞ ıda makamında ziyaret ederek samimi bir ortamda muhasebeciler gününü karşılıklı olarak kutladılar.


BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA POYRAZ MUHASEBECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Bir mart muhasebeciler günü nedeni ile Belediye başkanı Mustafa POYRAZ  da makamında ziyaret edildi. Oda yönetimi ile toplu resim çektirerek 1 mart muhasebeciler gününü kutladılar.


SGK il müdürü Mehmet DERE de makamında ziyaret edilerek 1 Mart muhasebeciler gününü kutlandılar.

MUHASEBECİLER KAN BAĞIŞI YAPTI

Kahramanmaraş SMMM odası bu sene her seneki kutlamalardan daha farklı etkinlikler yaptı bu etkinlikler çerçevesinde Kızılay Kan Merkezince oda binasında kan bağışı kampanyası tertip edildi. Başta oda başkanı Arif ŞEN ve diğer oda yöneticileri ve Mali Müşavirler kampanyaya büyük ilgi göstererek kan bağışı yaptılar.

VALİ ŞÜKRÜ KOCATEPE MUHASEBECİLER GÜNÜ NEDENİ İLE SMMM ODASINA ZİYARETTE BULUNDULAR

Kahramanmaraş Valisi Sayın Şükrü KOCATEPE   SMMM Odasına ziyarette bulunarak  muhasebeciler gününü kutladılar. Başkan Arif ŞEN sayın valimizi makamında karşılayarak  valimize odaya bu mutlu günlerinde ziyaret etmelerinden dolayı büyük onur duyduklarını belirttiler. Samimi bir ortamda geçen ziyarette sayın valimiz her zamanki gibi esprili tavırları ile 1 mart muhasebeciler gününü Arif ŞEN şahsında kutlayarak meslektaşlara başarılar diledi.

RAMADA OTELDE MUHASEBECİLER FELEKTEN BİR GÜN ÇALDI

Daha sonra Kahramanmaraş SMMM odası tüm meslektaşlara Ramada Otelde geniş kapsamlı yemekli gece tertipledi. Sanatçıların okuduğu şarkılarla muhasebeciler felekten bir gün çaldı. Seviyeli bir ortamda eğlendiler.

Gecede başkan başkan Arif ŞEN yaptığı açılış konuşmasında muhasebeciler gününü kutladı. Daha sonra vergi dairesi başkanı Bülent KOÇAK söz aldı. Muhasebe mesleğinin önemine değinerek “ sizler meslektaşlar olarak bizlerden farklı görmüyoruz. Sizler masanın öbür tarafında bizler bu tarafındayız yaptığımız iş aynı “ dedi.

Geceye defterdar Osman KOÇAŞ , il emniyet müdürü, SGK il müdürü Mehmet DERE ve vergi dairesi mensupları ve mali müşavirler katıldılar.

Daha sonra Mali Müşavirlik sertifikası almayı hak eden meslek mensuplarına törenle ruhsatları takdim edildi.

GECEDE DUYGULU ANLARDA YAŞANDI

Gecede duygulu anlarda yaşandı. Geçirdiği rahatsızlık nedeni yürüme zorluğu çeken, Mali Müşavirlik mesleğinde hizmetleri olan Lutfi SAĞER de unutulmadı Başkan ARİF şen tarafından vefa plaketi ile onurlandırıldı. Lutfi SAĞER yaptığı teşekkür konuşmasında duygulanarak muhasebeciler gününde kendisinin hatırlanmasından memnun kaldığını aldığı vefa plaketinin kendisine moral verdiğini belirti.ayrıca meslektaşlarına “ sağlığınızın ve paranızın kıymetini çok iyi bilin “ diyerek önemli bir mesaj aktardı.

22 YILDAN BERİ 1 MART MUHASEBECİLER GÜNÜ KUTLANIYOR

Ülkemizde muhasebeciler günü mali müşavirlik meslek yasası ile birlikte 1989 yılından beri yasa ile Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler odalarınca bayram olarak nitelendirilmektedir. 22 yıldan beri her yıl 1 mart muhasebeciler günü çeşitli etkinlikler ile kutlanılmaktadır.

1 Mart muhasebeciler günü tüm meslek mensuplarına ve ülkemize kutlu olsun diyoruz.

Selam ve sevgilerle…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Ali AVGIN Arşivi