Piazza esnafı çevik kuvveti ziyaret etti

Piazza esnafı çevik kuvveti ziyaret etti
Kahramanmaraş Piazza Alışveriş Merkezinden bir gurup esnaf bir araya gelerek Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek hem başsağlığı hem de geçmiş olsun temennisinde bulundular.

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş Merkezinden bir gurup esnaf bir araya gelerek Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek hem başsağlığı hem de geçmiş olsun temennisinde bulundular.

Piazza AVM esnaflarından Türk Telekom Bayi Murat Şahin öncülüğünde yapılan ziyaret heyetine AVM esnaflarından McDonalds işletmecisi Mustafa Bastırmacı İkbal Restorant İşletmecisi Süleyman Baltacı, Playland İşletmecisi Ömer Kılınç, Kahve Durağı işletmecisi Hakan Saygılı, Sarar İşletmecisi Gürkan Emektar, Media Market ve Tabacco Shop İşletmecisi Cafer Sarıgöz ile Burger Kıng, Us Polo ve greyder mağaza yetkilileride katıldı.

image2-002.jpg

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne gelerek Şube Müdürü Tahsin Tunç ile bir süre görüşen heyet geçtiğimiz ay içerisinde İstanbul’da Pkk terör örgütü tarafından çevik kuvvet polislerine yönelik yapılan saldırıda hayatlarını kaybeden şehit polislerimiz için başsağlığı ve yaralanan gazi polislerimiz için geçmiş olsun temennisinde bulundular. Gurup adına konuşan Türk Telekom Bayi Murat Şahin her zaman polislerimizin ve askerlerimizin yanında olduklarını vurguladı. Murat Şahin yaptığı kısa açıklamada; “Gerçekten kutsal bir meslek icra ediyorsunuz. İnşallah en kısa zamanda ülke olarak terörden kurtulmamızı, rahat bir nefes almamızı Cenab-ı Allah bizlere nasip eder. Kardeşliğimizi ve huzurumuzu Allah’ın izniyle kimse bozamadı ve bundan sonra da kimse bozamayacak. Ülkemizde bayrağımız her zaman dalgalanacak ve ezanlarımız hiç susmayacak. Allah Polisimize, Askerimize güç kuvvet versin ve onları hainlerin tuzaklarından korusun, Bizim huzurumuz, güvenliğimiz ve geleceğimiz için canlarını feda etmekten kaçınmayan kahraman Polislerimizin ve Askerimizin her zaman ve her şartta yanındayız” dedi.

thumbnail_image1.jpg

Çevik Kuvvet Şube Müdürü Tahsin Tunç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek:  “Biz hem Kahramanmaraş’ın, hem de bütün Türkiye’nin kadınıyla erkeğiyle, Memuruyla esnafıyla yanımızda olduğunu biliyoruz ve buda bize çok büyük moral ve güç veriyor, Allah herkesten razı olsun. Teşekkür ediyoruz” dedi.

thumbnail_image3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.