Mustafa Buluntu Büyükşehir’e aday oldu

Mustafa Buluntu Büyükşehir’e aday oldu
Kahramanmaraş’ta sanayici ve Harita Mühendisi olmasının yanında Müsiad Başkanlığı da yapan Mustafa Buluntu Ak Parti’den Büyükşehir için başvuru yaptı

Kahramanmaraş’ta sanayici ve Harita Mühendisi olmasının yanında Müsiad Başkanlığı da yapan Mustafa Buluntu Ak Parti’den Büyükşehir için başvuru yaptı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Mustafa Buluntu, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi için aday adaylık müracaatında bulundu. Birçok önemli ve güzel projelerinin olduğundan bahseden Buluntu; “Kahramanmaraş’a hizmet etme yolunda çıktığımız bugünde Allah bize nasip ederse neler yapacağımızı inşallah hem şehrimiz hem arkadaşlarımız hem de dostlarımız görecek” dedi.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için siyaset arenası günden güne ısınmaya başlarken, aday adayları da gönül verdiği partiden Belediye Başkanı olabilmek için müracaatlarını yapmaya devam ediyor. Bu doğrultuda kentin tanınan simalarından biri olan MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı, Harita Mühendisi, kentsel Dönüşüm Uzmanı ve İşadamı Mustafa Buluntu, yeni dönemde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne talip oldu. Oldukça kalabalık bir grupla AK Parti İl Başkanlığı’na gelen Buluntu, başvuru dosyasını İl Başkan Yardımcısı Necmettin Sertpolat’a teslim etti.

AK PARTİ TEŞKİLATLARINDA ÇEŞİTLİ GÖREVLERDE BULUNDU

Müracaat sonrası açıklamalarda bulunan Buluntu, şöyle konuştu: “Nasıl ki AK Parti’nin kurucusu olmaktan duyduğum gurur ve mutluluğu ömrüm boyu taşıyacağım gibi bugünkü Büyükşehir Belediyesi’ne müracaat günümü de bir onur meselesi olarak ömrüm boyu taşıyacağım. AK Parti’nin kuruluş yıllarında kurucu merkez ilçe başkan yardımcısı olarak göreve başladım. Teşkilattan gelen biriyim. Merkez ilçede uzun yıllar görev yaptıktan sonra il başkan yardımcılığına geçtim ve il teşkilat başkanlığı yaptım. Bu sırada da birçok yerel ve genel seçimlerde Seçim Koordinasyon Merkez Başkanlığı yaptım. Dolayısıyla teşkilat mensubu olmanın vermiş olduğu onuru da ömrüm boyu taşıyacağım.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.