İrfan Karatutlu: “Halka hizmet etmek için yetki bekliyoruz”

İrfan Karatutlu: “Halka hizmet etmek için yetki bekliyoruz”
DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili İrfan Karatutlu, yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Halkın hem mecliste hem de saha da sesi olan Karatutlu, özverili çalışmalarıyla Kahramanmaraş halkından büyük takdir topluyor.

Vekil Karatutlu, Deva Partisi Kahramanmaraş Belediye Başkan Adayı Taner Barışık ve ilçe belediye başkan adaylarıyla birlikte saha çalışmalarına devam ediyor.

Kurum, kuruluş, esnaf ve hane ziyaretlerine büyük önem veren Karatutlu, halkın sorun, öneri ve taleplerini de bizzat yerinde dinleyerek çözüm önerileri sunuyor. Çalışmalarına ilişkin verdiği kısa bilgilendirmede Deva Partisi'nin oyunu 81 ilde yükselttiğini ifade eden Karatutlu şunları söyledi:

deva-partisi.jpg

"Genel seçimlerden bu yana sürdürdüğümüz çalışmalarımıza aynı motivasyon, aynı azimle yerel seçimlerde de devam ediyoruz. Kimleri ziyaret etsek, kimlerin kapısını çalsak bizlere hep yaşadıkları ekonomik krizden bahsediyorlar. Bizler de bu ekonomik krizin son bulması için tek çıkış yolunun yerel seçimler olduğunu belirtiyoruz. Kahramanmaraş'ta yerel seçim çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Kapı kapı dolaşıyor, halka vizyoner projelerimizden bahsediyoruz. Projelerimizi de halkımızın istek ve talepleri doğrultusunda belirliyoruz. Kahramanmaraş'ta yapılacak çok şey var. Bu yüzden dinlenmeye, yorulmaya, rant peşinde koşmaya vakit yok. Kahramanmaraş'ın ivedilikle yaralarını sarması, ilimizi kalkındıracak projelere imza atması gerekiyor. Bu yüzden de işin ehli olan Deva Partisi'nin yerel iktidara sahip olması gerekiyor. Bizler hazır ve nazırız. Halkımıza hizmet etmek için yetki bekliyoruz. Deva Partisi, dertlerinize sorunlarınıza Deva olmaya gelecek." dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.