Ali Öztunç, İmamoğlu'na fena patladı! “Karnından konuşma”

Ali Öztunç, İmamoğlu'na fena patladı! “Karnından konuşma”
İzmir’de parti kongresine katılan CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, seçim sonrası parti içinde başlayan ‘değişim’ hareketi üzerinden isim vermeden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na sert sözlerle yüklendi.

‘Karnından konuşmayacaksın’ diye çıkışan Öztunç, şunları söyledi;

“Bir seçimi hep beraber yaşadık. Asıl mesele seçimlerden sonra başladı. Seçimler oldu. Seçimleri kaybettik. Hemen ardından 1 gün sonra sanki bileniyormuş, önceden hazırlık yapılmış gibi başladı salvolar. Eyvallah seçimin bu noktaya gelmesi sorumlularından birisi Genel Başkanımızdı ama sadece genel başkan suçu değil. Ben de suçluyum, MYK üyeleri de suçlu! Sadece CHP mi? İYİ Parti’nin hiç mi günahı yoktu! Böyle bir şey olur mu? Maalesef bizim parti sever bu işleri. Çok daha dikkat çeker bu işler. Parti içinde harcanan zaman seçime harcansa belki başka sonuç çıkar. Biri çıktı, genel başkanla ilgili ağza alınmayacak laflar etti. Siyaset iddia işidir. İddia sahibi değilseniz siyaset yapmayınız. Genel Başkan olmak istiyorsa çıkacak açık açık 'Ben adayım' diyecek.

'Adayım' diyemiyorsa karnından konuşmayacak. Ecevit 'Ben adayım' dedi, yarıştı. İnce 'Adayım' dedi, iddiasını ortaya koydu. Kılıçdaroğlu 'Adayım' dedi. İddianı ortaya koyacaksın, karnından konuşmayacaksın! Kardeşim adaysanız 'Adayım' deyin. Belki de sizi destekleyeceğiz. Değişim nasıl olacak? Ali gitsin, Veli gelsin. Partinin evladı olarak söylüyorum. Benim için aslolan CHP’dir. Aslolan partidir, isimler gelir gider. Partiyi yıpratmak gerek. Üstelik hepimiz suçluyuz. Hepimiz şapkayı önümüze koyacağız. İşin en kolayı genel başkanı suçlamak. Gelen vuruyor, giden vuruyor. Partinin evlatları olarak partinin sahipsiz olamadığını herkesi bilsin.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum